Vergeturile în sarcină: soluții pentru prevenirea și combaterea lor

Vergeturile în sarcină: soluții pentru prevenirea și combaterea lor

Sunt cauzate de schimbările survenite în elasticitatea țesutului epitelial. În funcție de nuanța prigmentului personal, ele pot fi de culoare roz, maro deschis ori închis, și chiar roșiatice. Cu timpul se estompează, dar nu dispar niciodată în totalitate. Dacă mamă ta a suferit de vergeturi în timpul sarcinii, așteaptă-te să apară și în cazul tău, pentru că oamenii de știință le consideră o moștenire genetică. E posibil ca vergeturile să apară și atunci când nu ai grijă de piele sau ai o alimentație nepotrivită. 

Resveratrox V previne formarea de noi vergeturi şi reduce dimensiunile celor deja instalate. Prin refacerea fibrelor de colagen şi elastină redă elasticitatea pielii. Are efect restructurant profund şi creşte rezistenţa pielii la distensie.

O piele hidratată, relaxată, destinsă, sub influenţa masajului şi a cremelor are un risc mai scăzut de fisurare.

Se utilizează în sarcină, după naștere și în cazul variațiilor de greutate.

Extractul de alge brune are efect restructurant profund şi ajută pielea să îşi recapete elasticitatea şi supleţea. Acesta stimulează sinteza colagenului, îmbunătăţind susţinerea dermului.

Centella Asiatica contribuie la restructurarea pielii în profunzime, printr-un mecanism diferit de refacere a fibrelor de colagen. Prin creşterea rezistenţei la tensiuni şi distensie, pielea devine fermă şi elastică.

Uleiul de măsline este un ingredient binecunoscut pentru proprietăţile lui de estompare a vergeturilor în timpul sarcinii sau după naştere.

Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea şi hrănirea pielii prin aportul de acizi graşi esenţiali şi vitamine.

Apa termală Herculane este bogată în săruri minerale şi oligoelemente indispensabile organismului. Datorită acestora, are proprietăţi calmante şi antiiritante pentru pielea noastră sensibilă şi expusă la numeroase agresiuni externe.

Foto simbol de copertă: babycentre.co.uk

 

Adaugă comentariu