Cum poţi face zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu şi apă

Cum poţi face zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu şi apă

Înainte de a cumpăra produse din comerț ca să-ți pregătești casa de sărbătorile de iarnă este bine să știi că poţi face zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu şi apă. Cel mai simplu truc este extrem de distractiv, poate fi făcut împreună cu cei mici și necesită doar aceste ingrediente sau două variante alternative, scrie impact.ro

Cum poţi să faci zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu şi apă

Zăpada artificială poate fi folosită pentru a decora bradul de Crăciun, ghirlande sau alte ornamente pentru sărbătorile de iarnă. De exemplu, se pot forma decorațiuni cu zăpadă artificială folosind borcane sau alte recipiente din sticlă.

Metoda este simplă. Se pune într-un bol cantitatea de bicarbonat de sodiu dorită și se frământă cu apă adăugată puțin câte puțin, până când se formează zăpada artificială. Cantitățile se ajustează în funcție de nevoie.

Zăpadă artificială din bicarbonat de sodiu și săpun solid sau balsam de păr

O altă variantă pentru a face zăpadă artificială acasă presupune folosirea bicarbonatului de sodiu împreună cu săpun. Se începe prin a da prin răzătoare un săpun solid alb într-un bol. Apoi, se adaugă praful puțin câte puțin, frământând bine.

Pentru ca după aceea acest tip de zăpadă artificială să fie aplicată cu succes pe ramurile bradului de Crăciun, se pulverizează mai întâi apă pe acestea, după care se presară zăpada obținută din cele două ingrediente. Efectul va fi excelent.

Alt ingredient prin care poate fi făcută zăpadă artificială cu bicarbonat de sodiu este balsamul de păr. Este nevoie doar de o ceașcă cu cel de-al doilea ingredient. Se frământă bine și se decorează bradul sau alte ornamente de Crăciun.

Adaugă comentariu