Activități de weekend, 1-2 iulie 2017

Activități de weekend, 1-2 iulie 2017

 

Sâmbătă, 1 iulie:

 

Spectacol: „Сказка-цепочка”

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba rusă. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Dezvoltăm relații armonioase cu copiii noștri (curs intensiv)

Când?  Sâmbătă - Duminică, 12:00 – 16:00

Unde?  Institutul de Fizică Aplicată; str. Academiei, 5

Sunteți invitați la aceste ateliere pentru a descoperi cum ați vrea să fie relația voastră cu copiii și cu voi înșivă. Să găsiți unelte pentru a transmite un altfel de comunicare și relaționare, bazată pe dragoste, pe respect, pe acceptare și pe îndrumare. Detalii AICI.

 

Concert tradițional în aer liber oferit de Ambasada Germaniei

Când?  Sâmbătă, 19:30 – 21:30

Unde?  Parcul Valea Morilor; Teatrul de Vară

Ambasada Germaniei ne răsfață în fiecare vară cu un minunat concert de muzică atent selectată pentru a fi pe placul tuturor! Sunteți invitați cu drag pe 1 iulie la Teatrul de Vară! Va fi spectaculos! Intrare liberă. Detalii AICI.

 

COCO Chanel – Oglinzi

Când?  Sâmbătă, 19:00 – 21:00

Unde?  Teatrul Studio Geneza Art; str. Alexei Mateevici, 109/1

Pentru că vara este cel mai fierbinte anotimp, Teatrul Geneza Art a decis să pună pe jar publicul spectator și să încheie stagiunea a VII-a cu o premieră promițătoare „Coco Chanel”! Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Detalii AICI.

 

Ateliere de creație pentru copii

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde? Bd. Mosova, 2; str. Alba Iulia, 77/18; bd. Dacia, 49/14

Copiii de la 5 ani au posibilitatea să petreacă un weekend de neuitat și să confecționeze diferite lucrări interesante. Accesați pagina de facebook pentru a vedea programul activităților pentru fiecare sector al capitalei. Detalii AICI.

 

Distracție cu toată familia

Când? Sâmbătă - Duminică

Unde? Acasă

Bucură-te de weekend și petrece-l cu cei dragi alături! Distrează-te împreună cu copilul tău și confecționați animăluțe drăguțe din carton. Detalii AICI.

 

 

Duminică, 2 iulie

 

Spectacol: „Jocuri magice”

Când?  Duminică, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba română. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Summer Berry Fair – 2 iulie

Când?  Duminică, 10:00 – 14:00

Unde? Parcul Catedralei; bd. Ștefan Cel Mare și Sfânt

La târg vor participa comercianți din toate zonele țării și din stânga Nistrului! Agricultorii vor aduce agrișe, mure, coacăză și zmeură direct de pe ogor!  Și de această data pomușoarele vor fi comercializate în caserole, purtând numele producătorilor care le cultivă. Detalii AICI.

 

Cum gestionăm comportamentele și conflictele copiilor

Când?  Duminică, 12:00 – 16:00

Unde? Institutul de Fizică Aplică; str. Academiei, 5

În cadrul seminarului se va discuta despre: ce se ascunde în spatele comportamentelor copiilor; ce fel de comportamente apar la fiecare etapă de vârstă; care sunt consecințele izolării și ignorării copiilor; comportamente greu de gestionat: AGRESIVITATE, MÂRÂIALĂ, SFIDAREA, ASCULTAREA; despre recompense și laude; despre comunicarea la persoana 1; conectarea și importanța acesteia în relația părinte – copil. Detalii AICI.

 

Filmul „Sunt un mic ticălos 3” în 3D (RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria. 

Steve Carell le dă voce gemenilor Gru și Dru, Kristen Wiig, soției lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist al unui serial TV care a fost anulat brusc. Detalii pe patria.md

 

Filmul „Deep: O aventură nesfârșită” în 3D (RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria. 

Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, micul Deep este o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic. În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate, par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremur le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că vor găsi salvarea în New York-ul scufundat. Detalii pe patria.md

 

Filmul „Mașini 3 în 3D”(RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria. 

De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm. Detalii pe patria.md

Foto: stylishboard.com; Facebook.com

Adaugă comentariu