Ciocolată fierbinte, vată dulce și baloanele gratuite pentru toți vizitatorii Parcului Valea Trandafirilor

Ciocolată fierbinte, vată dulce și baloanele gratuite pentru toți vizitatorii Parcului Valea Trandafirilor

Joi, pe data de 25 ianuarie, ora 17:30, parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica invită toți doritorii la o altfel de plimbare culturală. Aici va avea loc un spectacol de dans extraordinar oferit de Centrul de Dans „Black & White”, dar și un master-class pentru toți participanții la eveniment. De asemenea, aceștia din urmă se vor bucura de baloane multicolore, ciocolată fierbinte și vată dulce gratuit - o adevărată bucurie pentru copii.

Parcurile din Chișinău sunt și iarna frumoase, iar evenimentul dat are drept scop să aducă și mai mult farmec promovând cultura, în special arta dansului. La inițiativa echipei Parcul Meu, dansatorii din cadrul Centrului de Dans „Black & White” vor oferi un adevărat spectacol în aer liber, în ciuda condițiilor meteorologice, iar doritorii vor avea ocazia să învețe și ei câteva mișcări.

 „Povestea continuă pe Aleea Colorată” este primul eveniment din anul 2018 organizat de echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, după ce anul trecut a organizat o serie de acțiuni menite să contribuie la modernizarea și îmbunătățirea aspectului parcului Valea Trandafirilor. Printre cele mai apreciate fiind: organizarea activităților cu elemente educative și distractive pentru copii – „Lumea Colorată a Copiilor”, instalarea pianului colorat, organizarea „Serilor nostalgice” cu muzică de pian și saxofon, plantarea unei alei de trandafiri și a două alei de tei, inaugurarea pomului de Crăciun.

Foto: diez.md 

Adaugă comentariu