Crăciunul copiilor la Palatul Republicii – distracție și caritate!

Crăciunul copiilor la Palatul Republicii – distracție și caritate!

Pe 15 decembrie revista Odoraș organizează marea petrecere de Crăciun pentru copii. Ea este deja tradițională, dar anul acesta ceva este nou, familiile sunt invitate la Palatul Republicii din Chișinău! Va fi un adevărat bal de poveste, unde fiecare se va bucura de surprize, cadouri și un concert cu cele mai iubite vedete din Republica Moldova! Sărbătoarea e concepută ca să fie distractivă, educativă, dar nu numai. Vor avea loc și multe gesturi de caritate, iar cea mai importantă binefacere va fi pentru 6 familii cu tripleți și cvadrupleți nou-născuți!

Intrarea în Palat o să întâmpine oaspeții cu un impresionant decor de iarnă. E pregătit special, pentru ca fotografii noștri profesioniști să vă facă poze memorabile. Fiecare participant le va putea descărca ulterior de pe pagina de Facebook a revistei Odoraș. Vor fi și două cabine foto în sălile palatului, la care poze cu familia se vor putea face pe tot parcursul evenimentului.

 

Metoda lui Moș Crăciun de a împărți cadourile, așa ca nimeni să nu fie ocolit, este cea afirmată anii trecuți – ele vor fi oferite în schimbul fiecărui bilet al copiilor și vor conține: un rucsac pentru încălțăminte, biscuiți, ciocolate, dulciuri, sucuri, piure și terci cu fructe, pufuleți dulci, produse de igienă pentru copii și un ursuleț impresionant de pluș! (vezi imaginea alăturată)

 

Marea distracție va avea loc la etajul de sus. Acolo elfi cu experiență aduși de la Polul Nord vor conduce 25 de ateliere de creație, exact după preferințele copiilor moderni. Timp de patru ore pot fi încercate toate: modelare din lut; modelare din aluat; atelier de gătit biscuiți; mini salon de coafură, machiaj sclipitor și manichiură colorată; aviamodelism; creaţie de felicitări și cadouri cu tematica sărbătorilor de iarnă; aplicații și decorațiuni din hârtie; manevrarea roboților; atelier de dicție; jocuri și activități matematice; puzzle, comunicare și fotografiere cu adevărați roboți gigantici, care comunică prin lumini și sunete. Și, desigur, va fi multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum cu eroii din povești, vechi și contemporane.

 

Cât timp copiii vor fi ocupați, părinții pot servi un ceai cald, sau o cafea cu aromă de scorțișoară, pot comunica între ei, urmări concertul cu colinzi și muzică de Crăciun interpretate de Corina Țepeș și Costi Burlacu cu fetițele lor, Smaranda și Ioana, de Adrian Ursu, Valentin Uzun cu fiica sa Amelia, de Natalia Gordienco cu feciorul Cristian, de Aurel Chirtoacă cu copiii lui, Laurențiu, Ilinca și Cătălina, de Carma Dance Studio etc. Artiștii vin cu recitaluri special pregătite pentru acest eveniment unic! Imaginile de pe scenă, dar și de la ateliere, vor putea fi urmărite pe 3 ecrane mari, care vor fi amplasate în sală și în hol. Programul sărbătorii include întâlnirea cu Moș Crăciun, dansuri, glume și distracții cu el, defilarea Măștilor sosite la bal și o prezentare de modele ale designerilor vestimentari pentru copii din Republica Moldova.

 

Mamele cu copii mici, sau cele însărcinate sunt invitate la o prezentare despre alăptare organizată de binecunoscuta Olga Gutium. Fiecare dintre ele va primi și o surpriză frumoasă!

Dar cel mai important este faptul, că acest eveniment este și unul de binefacere! Șase familii care au adus pe lume tripleți și cvadrupleți vor fi eroii serii. Pentru ei pregătim cadouri care să le facă perioada de creștere a copiilor mai ușoară, mai senină și plină de armonie.

 

Vă așteptăm cu drag la cea mai mare serbare a anului – Crăciunul Copiilor!

Veniți să ne bucurăm împreună de zâmbetele copiilor și de magia Sărbătorilor de Iarnă!

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilete, care oferă incomparabil mai mult decât costă:
Preț bilet pentru un copil – 300 de lei (include cadouri și acces la ateliere și distracții)
Preț bilet pentru un adult – 100 de lei

Grăbiți-vă să luați biletele pe iTichet - https://iticket.md/event/craciunul-copiilor sau de la redacția revistei Odoraș – număr de telefon +373 799 55 436

Foto: Crăciunul Copiilor 2018

 

Adaugă comentariu