De Crăciun, să fim mai buni! Putem ajuta 6 familii cu tripleți

De Crăciun, să fim mai buni! Putem ajuta 6 familii cu tripleți

Să crești un copil e destul de complicat, dacă ne referim la partea financiară. Totodată, ce poate să-ți aducă mai multe bucurii? Pentru părinții cu tripleți, bucuriile sunt înmulțite la trei, dar… și grijile.

A devenit o tradiție ca, în fiecare an, revista Odoraș să adune daruri pentru părinții-eroi care cresc și educă mai mulți copilași odată. La cea de-a șasea ediție a Crăciunului Copiilor vom invita familiile care au adus pe lume în acest an tripleți, pentru a-i admira, a le crea o primă sărbătoare frumoasă și a-i ajuta, pentru că, nu e ușor să crești mai mulți copii odată.

Dacă aveți lucruri rămase de la picii voștri (în stare bună sau noi), care credeți că le vor prinde bine părinților și copilașilor, aranjați-le frumos într-o cutie de pantofi (sau o cutie mai mare), înveliți-o cu hârtie pentru cadouri și aduceți-o la sărbătoare! Nu uitați să lipiți un bilețel în care să indicați vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit darul (de ex.: Fetiță, 1 an sau Pentru familia din Ungheni etc.). Puteți chiar să lăsați un mesaj de felicitare sau o scrisorică, cu siguranță acești părinți se vor bucura! 

Echipa de la Odoras.md, împreună cu partenerii evenimentului, au adunat câteva daruri, dar… putem să le facem împreună o sărbătoare și mai frumoasă!

Vă prezentăm mai jos 6 familii cu tripleți, pe care dorim să-i ajutăm și cărora vrem să le creăm sărbători luminate, împreună cu voi.

1. Familia din Criuleni

Un băiețel și două fetițe, Arsenii, Victoria și Valeria, născuți în luna ianuarie 2017. Familia este în așteptarea celui de-al patrulea copil.

Citește articolul despre această familie AICI: „Cuplul Golovatinschi - după ce au născut tripleți, acum sunt în așteptarea celui de-al patrulea copil”

 

2. Familia din Căușeni, satul Constantinovca

Trei fetițe, Vera, Nadejda și Liubovi, născute în luna iunie 2017.

Citește articolul despre această familie AICI: „Mamă de tripleți: Cheltuim 1000 de lei numai pentru trei zile de mâncare!”

 

3. Familia din Căușeni

 Două fetițe și un băiețel, Ivana, Milana și Emil, născuți în luna iunie 2017.

Citește articolul despre această familie AICI: Au așteptat 16 ani ca să devină părinți și au fost binecuvântați cu tripleți

 

4. Familia din Ungheni, satul Tescureni

Două fetițe și un băiețel, Sofia, Ionela și Vlăduț, născuți în luna septembrie 2017.

 

5. Familia din Chișinău

 Două fetițe și un băiețel, Egor, Xenia și Kira, născuți în luna septembrie 2017.

Citește articolul despre această familie AICI: „Mamă de tripleți: Am visat că vom fi din nou părinți de tripleți și m-am speriat”

 

6. Familia din Ceadîr-Lunga, satul Tomai

Trei fetițe, Anisia, Elizaveta și Melania, născute în luna noiembrie 2016. Am ales și o familie cu copilași născuți în 2016, deoarece la ediția din anul trecut nu au participat.  

Citește articolul despre această familie AICI: „La 40 de ani, după ce a învins o boală oncologică, soarta a făcut-o mamă de tripleți”

 

Pentru aceste familii ar fi binevenite donații precum: hăinuțe, terci, scutece, lăptic etc.!!!

Veți putea aduce darurile direct la eveniment, pe 16 decembrie, ora 15.30, la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor 1). Dacă nu veniți la eveniment, veți putea aduce cutiuțele din timp, la redacția Odoraș. Telefon de contact 079955436. Să le facem o sărbătoare frumoasă împreună!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!!!

Foto: walesonline.co.uk, arhiva personală

Adaugă comentariu