Eveniment unic pentru femei, în stil italian. 5 motive ca să vii!

Eveniment unic pentru femei, în stil italian. 5 motive ca să vii!

 

„Women’s Day in Chișinău” ediția a III, te invită la cel mai MOTIVANT și impresionant eveniment din Chișinău. Întâlnirea, în premieră, va avea note italiene. Află mai jos de ce se merită să ajungi la acest eveniment!

Women’s Day se află la a treia ediție și își propune să invite femeile la o zi de răsfăț, informare și socializare. La eveniment vor participa personalități notorii, atât din Moldova, cât și din Italia, care vă vor oferi o doză bună de motivație și inspirație, presărată cu optimism în stil italian.

INVITAȚI&TEME:

1. Cum e să fii femeie-ambasador – discuții cu Excelența Sa Valeria Biagiotti, ambasadoarea Italiei în Republica Moldova; 
2. Începutul feminin cu Sanda Diviricean, psiholog, trainer, Coordonator al cursului Renașterea Femeii, Centrul LILA;
3. Care sunt tendințele anului 2017 în hairstyle și make-up de la italianul Carlo Iacullo, stilist, fondator la WeHair Academy Italia;
4. Deliciile bucătăriei italiene și un atelier culinar de la Alexandru Comerzan și Ion Crihan, bucătari la restaurantul MiPiace.

Dincolo de povești motivante și sfaturi prețioase, vei avea ocazia să discuți cu oameni deosebiți, să faci fotografii frumoase, să guști bunătăți la fourchette, să participi la o tombolă cu premii de preț și multe altele.

CÂND: 29 aprilie 2017, ora 10.30-17.00 la BERD'S design hotel

BILETE: Prețul unui bilet este de 300 de lei și poate fi procurat online pe ITICKET sau pe adresa Iu. Gagarin 3 (sediul Travel Point), tel. 076004200, 067466699 LOCURILE SUNT LIMITATE! Vezi mai multe detalii pe facebook.

Eveniment UNIC, diferite EXPERIENȚE, personalități și oameni care INSPIRĂ, aici aproape de TINE, doar la „Women’s Day in Chișinău”, pe data de 29.04.2017. Vă invităm să vă REINVENTAȚI, pentru că iubim femeia din noi. 

Vezi cum a fost la ediția precedentă și ce sfaturi frumoase au primit participantele, în acest ARTICOL.

 

Foto: facebook.com/womenadventuremoldova; Alex Morgoci

Adaugă comentariu