Informații de primă necesitate despre tratarea corectă a răcelii la copii, cu medicul otorinolaringolog, Marina Trofimciuc

Informații de primă necesitate despre tratarea corectă a răcelii la copii, cu medicul otorinolaringolog, Marina Trofimciuc

La data de 29 ianuarie revista Odoraș organizează prima ediție a Șezătorii Mamelor din anul 2019. De această dată evenimentul are tema „Lupta cu răceala și virușii de sezon” și vom aborda subiecte despre cele mai frecvente boli ale sezonului rece și tratarea corectă a acestora.

Evenimentul va fi unul foarte interesant datorită invitaților și medicilor care vor veni în fața părinților cu discursuri utile și interesante. Unul dintre invitații speciali ai serii va fi și medicul otorinolaringolog de la Spitalul Republican pentru copii „Emilian Coțaga”, Marina Trofimciuc.

 

Medicul le va vorbi participanților despre bolile de ureche, gât și nas, acestea sunt strâns fiziologic legate, iar din acest motiv, bolile acestor organe, în special infecţioase, necesită adesea un tratament complex.

Deseori bolnavii nu acordă suficientă atenţie la simptomele bolilor legate de ureche, gât și nas, iar mai târziu boala se transformă într-o formă acută sau cronică, din acest motiv, medicul ne va oferi sfaturi prețioase pentru a preveni astfel de rezultate și ne va informa despre simptomele gripei la copii, care diferă de la adulți.

De asemenea, părinții vor afla informații și despre o altă patologie caracteristic copiilor, care este creșterea amigdalelor și polipii. Această patologie necesită un tratament obligatoriu, pentru că în cazul evitării unui tratament, se pot deforma cartilajul şi osul gurii şi gâtului.

Vă așteptăm cu mare drag la eveniment!

Participarea este gratuită, doar trebuie să completați acest formular online - https://bit.ly/2MfRjQ0

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi.

UNDE? Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi AICI mai multe detalii despre evenimentul din 29 ianuarie!

Adaugă comentariu