Medic neonatolog: Neglijarea igienei nazale la copii duce la îmbolnăvirea frecventă

Medic neonatolog: Neglijarea igienei nazale la copii duce la îmbolnăvirea frecventă

Medicul neonatolog de categorie superioară și managerul serviciului neonatal-pediatric de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1Dorina Rotaru este unul dintre medicii invitați la evenimentul Festivalul Mamelor din 19 noiembrie.

În cadrul seminarului informativ, medicul va vorbi despre igiena nazală a copiilor în perioada rece a anului și va explica cum trebuie să se efectueze corect. De asemenea, participanții vor afla care sunt diferențele dintre spray-ul nazal și serul fiziologic și cum trebuie desfundat nasul la bebeluși.

Dorina Rotaru are 16 ani de experiență în muncă și este membru al comisiei de specialitate Neonatologie a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/117c
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

 

Adaugă comentariu