Peste 200 de mame s-au adunat la ȘEZĂTOARE

Peste 200 de mame s-au adunat la ȘEZĂTOARE

Şezătoarea Mamelor din 10 februarie a adunat un număr record de participante. Mai mult de 200 de mămici au venit la eveniment pentru a se informa despre sănătatea copiilor, igiena casei şi igiena personală.

Mihai Stratulat, medic neonatolog şi pediatru, apreciat în rândul mămicilor, a dezbătut câteva mituri legate de viroze, pneumonii, bronşite, a dat sfaturi importante şi a răspuns la nenumăratele întrebări ale mamelor.

„Deseori trebuie să fim şi psihologi pentru mame, ca să le învăţăm să trateze fiecare boală cu răbdare, fără a apela din prima la antibiotice”, susține medicul.

Veaceslav Culev, medic şi reprezentant al companiei Berlin Chemie în Moldova a prezentat medicamentul Mig pentru copii, care oferă un control rapid al febrei şi durerii, asigurându-i un confort copilului, până se însănătoşeşte. Medicul l-a recomandat ca un prim ajutor pentru copii.

Pentru că sănătatea copiilor depinde şi de igiena locuinţei, medicul Iurie Cojocaru, șeful secției Sănătatea Copiilor și Adolescenților, la Centrul Mamei și Copilului, le-a vorbit participantelor despre cum să aibă grijă de casa în care cresc copii, fără a le dăuna cu produsele chimice de curăţare. Medicul a recomandat ca încăperea în care se află copilul să fie mereu aerisită, igienizată și menținută o umeditate confortabilă.

În acelaşi context, compania de curăţenie MoviClean a prezentat o metodă eficientă şi bio de igienizare a locuinţei cu ajutorul aburilor. Mamele au rămas impresionate de metodă şi spun că ar apela la serviciile companiei pentru a le ușura munca, cel puțin, din când în când.

Svetlana Captari reprezentant Equilibra Moldova a vorbit despre pregătirea corpului de sezonul de primăvară-vară şi despre câteva metode de îngrijire, dar şi de slăbire cu ajutorul produselor companiei. 

La eveniment s-a organizat şi un mic târg, unde mamele au putut vedea, testa şi procura accesorii hand made, cărți senzoriale pentru copii, vitamine și suplimente alimentare, lenjerie pentru pătuțul copiilor, dar și albume foto personalizate și mobilă creată în Moldova.

Invitatul special al serii a fost interpretul Aurel Chirtoacă, însoțit de soţia sa, Daniela. El a cântat mai multe melodii şi a încheiat evenimentul pe o notă plăcută.

Toate mamele au primit mici daruri de la partenerii evenimentului, iar unele dintre ele au câstigat premii speciale la tombolă - vouchere valorice, produse cosmetice, pernuţe pentru bebeluși, mărţişoare hand made şi chiar şi un certificat cadou pentru o curățenie generală de la compania specializată MoviClean. 

Amintim că evenimentul a ajuns la a XIV-a ediţie şi că participarea a fost gratuită, în bază de înregistrare. Urmatoarea "şezătoare" va avea loc pe 2 martie. Urmăriţi rubrica Events pe pagina de facebook, pentru a afla primii despre evenimentele organizate de Odoraş. 

PARTENERI: Berlin Chemie, Moviclean
Antos cosmetică naturală, MyPhotoBook.md, Heinz, Chicco, Apa OM, Equilibra Moldova, SpecialBaby, Luna bijou, Marena-Design, Cocsinelle, Vitamine Caillou, Liadecor handmade.

Mai multe FOTOGRAFII găsiţi AICI

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu