Pregătirile de Crăciunul Copiilor 2019 sunt pe ultima sută de metri. Grăbește-te să prinzi un bilet!

Pregătirile de Crăciunul Copiilor 2019 sunt pe ultima sută de metri. Grăbește-te să prinzi un bilet!

Cel mai impresionant bal cu ocazia sărbătorilor de iarnă - Crăciunul Copiilor, îl pregătește Odoraș împreună cu partenerii săi, și va avea loc în această duminică, pe 15 decembrie, la Palatul Republicii (str. Maria Cebotari, 16, lângă fostul hotel Codru). Pregătirile sunt aproape de final, iar bilete au mai rămas foarte puține, astfel încât e cazul să te grăbești dacă vrei să vii cu piciul tău la sărbătoare.

Anul acesta cu activități interesante pentru copiii mici și mari vin 25 de centre. Picii vor face biscuiți, decorațiuni de Crăciun, cei pasionați de robotică vor putea manevra roboței, dar și vor face fotografii cu roboții giganți de la Liga Roboților. Vom avea și un salon de coafură și manichiură pentru micuțele domnișoare. Vor mai avea posibilitatea să confecționeze jucării din aluat pentru pomul de Crăciun, vor face exerciții intelectuale, dar și activități care să le dezvolte motorica. Pregătim și două trambuline mari ca fiecare oaspete mic de la sărbătoare să țopăie în voie.

Între timp părinții vor avea parte de un concert frumos și de întâlniri de suflet. Printre vedetele care abia așteaptă să-i distreze pe odorași cu cele mai vesele cântece și să le organizeze o sărbătoare frumoasă sunt: Adrian Ursu, Valentin Uzun cu fiica Amelia, Natalia Gordienco cu feciorul Cristian, Corina Țepeș și Costi Burlacu cu fetițele lor - Smaranda și Ioana, Aurel Chirtoacă cu copiii - Laurențiu, Ilinca și Cătălina, Carma Dance Studio etc. Programul include și o defilare de modele ale celor mai în vogă designeri vestimentari pentru copii din Republica Moldova.

De asemenea, la eveniment va fi prezentă Olga Gutium, consultantă superioară în alăptare, care va avea un mic seminar informativ pentru mămicile, dar de ce nu și pentru tăticii, care vor să cunoască mai multe despre importanța alăptării și despre maternitate. Prezentatoarea TV, bloggerița și tânăra mămică Daniela Ciocanu va fi prezentă împreună cu fiica sa Miranda, și toți admiratorii ei vor putea comunica și face fotografii împreună. De asemenea, la eveniment pentru prima dată va fi organizat un fan-meeting al micuței bloggerițe Lavinia Crețu, nepoțica actorului și prezentatorului Emilian Crețu.

Fiecare copil va primi în schimbul biletului mai multe cadouri de la ajutorii lui Moș Crăciun care vă vor întâmpina chiar la intrare. Astfel, picii vor primi biscuiți savuroși și piure de fructe de la Heinz Moldova, biscuiți cu unt de la Tedi Moldova, pufuleți delicioși de la Piffi & Puffy, Apa Bucovina Moldova, o cutie plină cu ciocolate de la Odoraş, un rucsac pentru încălțăminte de la Andreooly Shoes, biscuiți clasici de la Franzeluța, un ursuleț drăguț de pluș de la Engystol și Odoraş, produse pentru îngrijire de la TEO, o gentuță comodă de la NUK. Totodată, în baza biletelor va fi organizată și tombolă, unde picii pot câștiga cadouri valoroase.

De asemenea, Odoraș a transformat deja în tradiție ca la evenimentul anual – Crăciunul Copiilor să ajute mai multe familii cu tripleți și cvadrupleți născuți în anul curent. Astfel, cu ajutorul partenerilor, în acest an se vor oferi ajutoare pentru 6 astfel de familii. Desigur, dacă vă doriți să oferiți un cadou uneia dintre aceste șase familii, puteți aduce la sărbătoare darul frumos împachetat cu un bilețel pentru care familie este destinat. Despre fiecare puteți citi mai multe AICI.

Biletele la sărbătoare pot fi găsite pe https://iticket.md/event/craciunul-copiilor și la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact redacția Odoraș: 079955436. Vă rugăm să ne sunați din timp!

Adaugă comentariu