Teatrul Verde devine „Casa Zurli”

Teatrul Verde devine „Casa Zurli”

Duminica din 26 mai vă garantează o vizită incredibilă într-un loc mifiric – „Casa Zurli” – un spectacol inedit, care împletește educația cu distracția.

Începând cu ora 17:00, Teatrul de Vară va fi gazda recentei producții marca „Zurli”, care va oferi tuturor spectatorilor-musafiri cheița fermecată ce deschide ușa spre o familie împlinită.

„Casa Zurli” abundă în povești impresionante, transpuse în cântece nou-nouțe, interpretate de Fetița Zurli și prietenii din Gașcă și scrise cu dragoste de Mirela Retegan, fondatoarea proiectului.

Mesajul global al spectacolului se rezumă la ideea că atunci când facem curățenie în casă, de fapt, ștergem și praful din sufletele noastre și devenim luminoși aidoma soarelui fericirii. Este o producție colorată, ale cărei accente coincid cu valorile general-umane, precum pacea, iubirea, toleranța, respectul, care, luate în ansamblu, construiesc cea mai fericită casă din lume.

Toți cei care visează să intre în căsuța „Zurli” trebuie să spună parola „bucurie” și să-și achiziționeze un bilet de pe site-ul www.entertix.md și ușa ei magică se va deschide neapărat, cât și la casele  Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” sau în rețeaua librăriilor “Dorința”.

Până atunci, urmăriți pagina „Sens Music”.

Pentru informații suplimentare: 078200788

Adaugă comentariu