Vezi ce cadouri va primi fiecare odoraș la Crăciunul Copiilor 2018

Vezi ce cadouri va primi fiecare odoraș la Crăciunul Copiilor 2018

Sărbătorile de iarnă ne duc mereu cu gândul la cadouri și distracții. Păi iată că acestea nu vor lipsi nici de la cea mai mare petrecere a picilor „Crăciunul Copiilor 2018”. Aici vă prezentăm toate cadourile cu care vor merge acasă copilașii de la sărbătoare, toate acestea pe lângă miile de emoții frumoase pe care le vom crea copiilor împreună.

 

1. Câte un pachet de biscuiți cu unt Tedi și câte o sticluță de Tedi Go. De asemenea, apa Bucovina va potoli setea tuturor copiilor și părinților, veniți la evenimentul din 15 decembrie!

 

2. Câte un pachet de biscuiți savuroși și câte un piure de fructe de la Heinz pentru fiecare copilaș!

 

 

3. O punguță plină cu ciocolate delicioase de la ABK! De sărbători, le putem permite un pic de dulcișor, nu?

 

4. Produse pentru îngrijirea întregii familii. Balsamuri de rufe de la Semana și Savex, perfecte pentru prospețimea rufelor copiilor și părinților.

   

5. O cutie cu pufuleți delicioși Piffi și Puffy pentru fetițe și băieței.

 

6. O gentuță comodă pentru plajă sau pentru păstrarea lucrurilor celor mici de la NUK.

 

7. Un tub de vitamine de la Dr. Frei - pentru un copil sănătos și puternic! La standul Dr. Frei Moldova de la eveniment, fiecare copilaș va primi câte un tub cu vitamine pentru vârsta sa.

 

Vă așteptăm cu drag pe 15 decembrie la Cel mai mare bal de sărbători cu Odoraș. Dacă încă nu ați cumpărat bilete, vă sugerăm să vă grăbiți, deoarece au mai rămas puține!!! Detalii despre eveniment AICI.

Adaugă comentariu