Odoraș.

Odoraș.

Ateliere neobișnuite pentru copii la sărbătoarea „Aventura de Paști”. Află cine le organizează!

Ateliere neobișnuite pentru copii la sărbătoarea „Aventura de Paști”. Află cine le organizează!

Sărbătorile de Paști continua cu Odoraș. Pe 19 mai invităm copiii și părinții lor la un eveniment unic în Chișinău. Concert de sărbătoare, zone foto, decor spectaculos și multe cadouri pentru fiecare.

Copiii vor putea participa și la câteva ATELIERE mai deosebite, despre care vrem să vă povestim astăzi. Evenimentul va avea loc la Palatul Republicii din Chișinău.

Atelier de gătit și decorat biscuiți

Știm că cei mici adoră să se implice în orice activități legate de bucătărie și, mai ales, când vine vorba de aluat. La atelierul coordonat de bucătarii de la restaurantul Diamant de Lux, copiii vor putea modela și decora biscuiți de sărbătoare, pe care îi vor coace direct în sala Palatului.

Atelier de tâmplărie și alte meșteșuguri

Pentru prima data la evenimentele marca Odoraș va veni atelierul Tuk Tuk. Aici copiii mai mari de 7 ani vor putea testa utilaje adevărate, în maximă siguranță. Cei mai harnici vor putea pleca acasă cu mici accesorii meșterite pe loc.

Atelier de mindfulness și de gestionare a emoțiilor

Cristina Sclifos, specialist acreditat în tehnici creative de mindfulness pentru copii și părinți, va organiza mini-ateliere părinte-copil despre emoții. Prin tehnici creative și jocuri, copiii vor deprinde instrumente practice, care pot ajuta la gestionarea emoțiilor – tehnici de respirație profundă, jocuri prin care vor practica recunoștința, iubirea de sine, compasiunea, bunătatea etc.

Atelier muzical cu tobe electronice și chitări

Copilului tău îi place muzica? Credem că va fi încântat să încerce să cânte la tobe electonice sau la chitări în cadrul unei spațiu muzical deosebit, alături de profesorii de la Dream Guitar.

Spațiu de joacă Montessori

La evenimentul din 19 mai vom avea și un spațiu de joacă și creație, amenajat după principiile pedagogiei Montessori. Profesori cu experiență de la Montessori Kids Moldova vor ghida copiii să experimenteze liber diverse jocuri, prin care cei mici pot învăța diverse lucruri utile. Potrivit copiilor de 1-5 ani.  

Creație și joacă pentru cei mai mici

Vor fi zone de joacă și creație și pentru cei mai mici copilași. În cadrul atelierului Centrului de dezvoltare timpurie CeCeFel, copii de diferite vârste vor modela figurine cu aluat colorat și se vor juca cu boabe de mazăre – jocuri utrile pentru dezvoltarea motricității fine.

De asemenea, la eveniment vor fi multe mascote și personaje din povești, distracție cu trupa Clounella, concert cu vedete autohtone îndrăgite, precum Akord, Gabriel Nebunu, Katalina Rusu, va avea loc și o vânătoare de ouă cu cadouri garantate fiecărui copil și multe altele.

Vă așteptăm pe 19 mai, între 11.00-14.00 la Palatul Republicii din Chișinău.

Luați bilete, cât mai sunt! Online pe LiveTicket AICI.

Share:

Articole recomandate