Horoscop 15 aprilie 2022. Capricornii trebuie să țină cont de sensibilitățile celor apropiați

Horoscop 15 aprilie 2022. Capricornii trebuie să țină cont de sensibilitățile celor apropiați

Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi, scrie libertatea.ro

Berbec: Începe o serie de probleme asociate cu casa, familia, rădăcinile, trecutul pe care va trebui să le clarifici cu multă răbdare și cu maximum respect, în lunile următoare.

Taur: Ar fi bine să limitezi deplasările de orice fel, să respecți limitele impuse de cei din anturajul apropiat și să îți schimbi atitudinea față de apropiați, dacă știi că aceasta nu este bazată pe respect și considerație.

Gemeni: Astăzi debutează o perioadă de câteva luni bune în care te poți confrunta cu probleme dintre cele mai ciudate, legate de bani, cheltuieli, buna administrare a resurselor de orice fel.

Rac: Perioada următoare, de câteva luni, poate fi considerată una de încercare pentru tine, din cauza numeroaselor probleme legate de propria personalitate, a conflictelor interne, dar și a semnalelor pe care le vei primi de la corpul tău.

Leu: Este un moment bun pentru a reveni cu picioarele pe pământ, păstrând însă încrederea în puterea ta interioară de a lua deciziile cele mai mature, atunci când situația o cere. Sănătatea trebuie să devină o prioritate.

Fecioară: Ca să nu te simți abandonat de prieteni sau de alți apropiați, trebuie să știi că în perioada următoare, de câteva luni, nu vei reuși să vezi clar cine e de partea ta și cine nu, cine îți dorește binele și cine nu.

Balanță: Astăzi debutează o perioadă în care vei merge pe sârmă, pe plan profesional și bine ar fi să știi acest lucru și să te pregătești. Daunele, posibil majore, pe care le va suferi imaginea ta vor fi provocate doar de tine.

Scorpion: Melancolia, sentimentalismul, regretele și dorința de a recrea trecutul pot domina perioada următoare, făcându-ți viața mai dificilă decât ar putea fi. E greu de rezistat acestor tentații, dar orice efort va da rezultate în timp.

Săgetător: Este posibil să pierzi anumite beneficii, să nu fii luat în considerare la o împărțire a unor bunuri, să fii nevoit să achiți datorii despre care nu știai nimic. Nici cu încrederea acordată de apropiați nu vei sta prea bine în perioada următoare.

Capricorn: Relația de cuplu și orice altă relație de parteneriat intră într-o perioadă dificilă, marcată de conflicte și divergențe greu de rezolvat. Este important să ții cont de sensibilitățile celor apropiați, să nu le ignori, cu sau fără intenție.

Vărsător: Munca, starea de sănătate, stilul de viață, toate vor trebui revizuite și schimbate în lunile următoare, de bunăvoie sau forțat de împrejurări. Bine ar fi să fii mai atent la tot ce este legat de aceste domenii, înainte de a ajunge la situații- limită.

Pești: Vine într-o vizită prelungită ispita, care va lua diferite înfățișări, în funcție de slăbiciunile pe care le ai. Va acționa în domeniul plăcerilor de orice fel, de la cele culinare la cele pasionale și nu va fi ușor să-i reziști.

Sursa foto: telegraph.md 

Adaugă comentariu