Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Condimentul care te ajută să scapi de respirația urât mirositoare din gură

Condimentul care te ajută să scapi de respirația urât mirositoare din gură

Scorțișoara este unul dintre condimentele care are multe proprietăți care sunt benefice sănătății, de exemplu aceasta poate ameliora unele dureri, este folosită și în remediile casnice pentru vindecarea unor afecțiuni.

Una dintre preocupările pe care le au majoritatea oamenilor este să aibă un miros urât al gurii, deoarece acest lucru poate fi inconfortabil pentru sine și pentru oamenii cu care trăim. Pentru a elimina respirația urât mirositoare, există diferite remedii de casă care pot fi folosite pentru a elimina această afecțiune orală. Unul dintre aceste remedii este cu scorțisoară, care funcționează foarte bine pentru a avea o respirație proaspătă și fără mirosuri neplăcute.

Respirația urât mirositoare este o afecțiune cunoscută sub denumirea de halitoză și poate fi cauzată de diferite probleme, de la igiena orală deficitară până la probleme de sănătate. În acest caz, este recomandat să consultați imediat un medic pentru a verifica dacă totul este în regulă. În oricare dintre aceste cazuri, puteți folosi unele remedii la domiciliu pentru a combate această problemă orală.

Unul dintre ingredientele care ajută la eliminarea respirației urât mirositoare este scorțișoara, deoarece aceasta este o plantă medicinală care își are originile în India. Pe lângă faptul că este un condiment popular de bucătărie, scorțișoara are proprietăți care servesc ca un remediu natural pentru eliminarea mirosului neplăcut datorită cumarinelor sale și uleiurilor esențiale care funcționează ca bacteriostatice. Mai exact, acestea ajută la eliminarea bacteriilor care provoacă mirosul.

Cum să eliminați respirația urât mirositoare din gură cu scorțișoară?

Pentru a elimina respirația urât mirositoare din gură poți face un remediu de casă cu scorțișoară, deoarece în acest fel poți elimina eficient halitoza. Odată cu utilizarea recurentă a acestei ape de gură de casă vei observa cum mirosul urât scade pentru a avea o respirație proaspătă și plăcută.Pentru asta vei avea nevoie doar de o lingură de scorțișoară pudră și un pahar de apă minerală.

După ce ai pregătite toate ingredientele, trebuie să încălzești apa minerală și să pui acolo lingura de pudră de scorțișoară, amesteci foarte bine până se dizolvă perfect scorțișoara. Modul de utilizare este după periaj, va trebui doar să faceți gargară și să vă clătiți gura aproximativ 1 sau 2 minute, odată ce acest lucru este făcut clătiți gura cu apă.

Acesta este unul dintre multele remedii de casă pe care le poți face cu scorțișoară pentru a elimina respirația urât mirositoare din gură. Pentru a observa rezultate imediat, este recomandat să folosești zilnic această clătire.

Sursa: click.ro

Share:

Articole recomandate