Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Femeia care și-a aruncat fiica de 3 ani în voliera unui urs, se afla la evidența medicului psihiatru

Femeia care și-a aruncat fiica de 3 ani în voliera unui urs, se afla la evidența medicului psihiatru

Femeia care și-a aruncat fiica în voliera unui urs la Grădina Zoologică din Tașkent era la evidența medicului psihiatru al Dispeceratului de Psihiatrie din localitate. Anunțul a fost de serviciul de presă al Procuraturii Generale din Uzbekistan, scrie timpul.md

Acum câteva zile, o femeie și-a aruncat fiica de 3 ani în voliera unui urs. Ursul nu a atins copilul, însă micuța a fost traumată, căzând de la o înălțime de aproape 5 metri. Micuța a fost diagnosticată cu o leziune cranio-cerebrală deschisă și comoție cerebrală.

Procuratura din localitate i-a deschis mamei micuței dosar penal. Femeia fiind învinuită de „tentativa de omor”, articol din Codul Penal care prevede o pedeapsă de minim 15 ani de închisoare.

Anterior, autoritățile din Uzbekistan au raportat că mama fetiței era deprimată din cauza soțului care plecase în Rusia. Femeia și cei doi copii ai săi au primit în mod repetat asistență socială și juridică.

În prezent, fetița se află în secția de terapie intensivă, starea ei fiind stabilă. Al doilea copil al femeii, un băiețel de șase ani, a fost transferat autorităților tutelare pe durata anchetei.

Sursa foto: timpul.md

Share:

Articole recomandate