O femeie de 45 de ani, prinsă copiind la Bacalaureat. ”Vorbea la pixul-telefon”

O femeie de 45 de ani, prinsă copiind la Bacalaureat. ”Vorbea la pixul-telefon”

Subiectele la Bacalaureat de anul acesta au dat bătăi de cap la propriu candidaților. O femeie în vârstă de 45 de ani, absolventă a unui liceu particular din Galați, a încercat să copieze la examenul de Bacalaureat cu o metodă unică. Candidata a fost prinsă de comisia de supraveghere și eliminată din examen, scrie viata-libera.ro

De la preşedintele comisiei de Bacalaureat, inspectorul general-adjunct Adrian Diacănu, am aflat că la unul dintre centrele de examen a fost surprinsă o tentativă de fraudă a Bacalaureatului, soldată cu eliminarea persoanei în cauză. "Surpriza a fost că era vorba de o doamnă de 45 de ani, absolventă a unui liceu particular, la frecvenţă redusă. Aceasta a fost prinsă de comisia de supraveghere cu un pix care avea un SIM telefonic. M-am uitat şi eu pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi şi era clar că îl ţinea în dreptul gurii şi al urechii şi încerca să comunice cu cineva din afară. Vorbea pur şi simplu în timpul examenului la pixul-telefon. Iată că device-urile moderne au ajuns şi mijloace de fraudare a examenelor", ne-a declarat inspectorul general-adjunct.

Aceasta, pe lângă faptul că a primit nota 1,00, nu va avea dreptul să se prezinte la următoarea sesiune de Bacalaureat, fiind nevoită să aştepte până anul viitor pentru a-şi finaliza studiile liceale.

 

 

Sursa foto: Viata-libera

 

Adaugă comentariu