Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O mamă a cinci copii a murit în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina. Iryna Tsvila era veteran de război

O mamă a cinci copii a murit în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina. Iryna Tsvila era veteran de război

O mamă a cinci copii a murit în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina. Iryna Tsvila este eroina care a murit joi, 24 februarie 2022, în prima zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Aceasta era veteran de război și mamă a cinci copii. Femeia și-a pierdut viața în timp ce apăra Kievul, scrie viva.ro

Pe 24 februarie 2022, Vladimir Putin a făcut un anunț televizat, în cadrul căruia a anunțat că armata rusă va ataca Ucraina. La scurt timp după, mai multe au început mai multe atacuri cu bombardamente lângă Kiev, dar și în zona orașelor Kramatorsk, Dnipro, Harkov, Odesa, Mariupol și Zaporojie. În urma acestora, o mamă a cinci copii și-a pierdut viața!

O mamă a cinci copii a murit în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina

Iryna Tsvila este una dintre femeile care și-au pierdut viața în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina. În prima zi a atacurilor, pe 24 februarie 2022, aceasta s-a stins din viață, apărându-și țara. Mai exact, mama a cinci copii era în Kiev când atacurile au început! Ea era veteran de război și făcea parte din Brigada de reacţie rapidă a Gărzii Naţionale Ucraineană.

În Ucraina, 17% din armată este formată din femei. Acestea se află chiar și în acest moment pe front, apărându-și țara de atacurile cu bombe din partea Rusiei. Tsvila, Nazar Kravchuk, Oleksandr Zvieriev și Vitaly Skakun sunt tineri deveniți eroi, după ce și-au dat viața ca să-și protejeze teritoriul.

Vitaly Skakun, un alt erou ucrainean

Vitaly Skakun este tânărul care s-a aruncat în aer pentru a distruge un pod în provincia sudică Kherson, pe unde invadatorii ruși ar fi urmat să pătrundă în oraș.

 

Sursa foto: spynews.ro

Share:

Articole recomandate