Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un bebeluș de 10 luni este în reanimare după ce tatăl său l-a trântit în pământ

Un bebeluș de 10 luni este în reanimare după ce tatăl său l-a trântit în pământ

Caz ieșit din comun într-un sat de la noi din țară, un bebeluș de doar 10 luni a fost smucit din brațele mamei, trântit în pământ și pălmuit de tatăl său, care se afla în stare de ebrietate.

Incidentul a avut loc aseară în satul Gribova, raionul Drochia. În prezent micuțul se află în Secția de Reanimare a spitalului raional, informează e-medicina.md.

Directoarea Spitalului Raional Drochia, Galina Maximciuc, a declarat pentru e-medicina.md că micuțul a fost adus aseară, la ora 22:00, la Spitalul raional Drochia și internat în Secția Reanimare cu un traumatism cranio-cerebral„Starea de sănătate a micuțului este gravă, dar stabilă. Din spusele felcerului și a mamei, copilul a fost maltratat de tatăl său”.

Asistenta socială din localitate, Ira Gutiera, a mărturisit că totul s-a întâmplat miercuri seara, la ora 19:00. „Din spusele vecinilor, concubinul femeii, care este tatăl biologic al copilului, s-a întors acasă și, fiind în stare de ebrietate, a snopit-o în bătaie pe mamă. Aceasta și-a pierdut cunoștința. După care, tatăl a luat copilul, l-a apucat de picioare, l-a trântit cu capul de pământ și l-a pălmuit până l-a învinețit. Apoi a dispărut, cu tot cu micuț, pentru o oră. Ulterior, a revenit acasă, iar mama copilului, când a văzut în ce stare era micuțul, a alergat la vecini, care au chemat ambulanța.”

Potrivit aceleeași surse, situația lor familială este complicată. Mama copilului are 17 ani, iar tatăl 22 și a fost reținut pentru 72 de ore.

Ofițerul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție din Drochia, Alexandru Mazur, a spus că individul este suspectat de violență în familie și riscă până la cinci ani de închisoare. De asemenea, Alexandru Mazur a menționat că bănuitul a refuzat să ofere detalii în legătură cu acest caz.

Foto simbol: romedic.ro

Share:

Articole recomandate