Zeci de moldoveni, blocați pe aeroport în Londra după ce zborul le-a fost anulat. „Stau cu doi copii care îngheață”

Zeci de moldoveni, blocați pe aeroport în Londra după ce zborul le-a fost anulat. „Stau cu doi copii care îngheață”

Haos pe Aeroportul Luton din Londra. Zeci de moldoveni au rămas blocați acolo, deoarece cursa spre Chișinău a fost anulată. Oamenii au fost nevoiți să aștepte o noapte întreagă și spun că nu li s-a oferit nicio explicație, anunță jurnaltv.md.

Wizz Air ne-a anulat zborul spre Chișinău care era programat la 00:25. Suntem pe Aeroportul internațional Luton. Ni s-a spus că zborul se amână până la 03:15. Apoi ne-au trimis mesaj că zborul o sa fie la 2:30 ora Londrei. În tot acest timp nu ni s-a dat nicio informație. Nici acum măcar un reprezentant nu a venit sa ne zică care este cauza”, a spus un pasager.

Stăm de ieri dimineața în Aeroportul Luton. Stau cu doi copii de 2 luni care îngheață de frig. Nu vor măcar să ne închidă ușa. Nu vor să ne dea voie să plecăm și zic că nu au explicații”, mărturisește un alt pasager.

Anterior am mai scris și despre un alt zbor al Wizz Air în care o locuitoare a capitalei recunoștea că a pierdut și banii pentru zbor și nici nu a ajuns la fel în Londra din cauza că au fost vândute mai multe bilete și ea a rămas fără loc în avion, iar compania nu i-a compensat pierderea.

Adaugă comentariu