Acerumen

Află unde găsești hăinuțe de cea mai înaltă calitate și total inofensive pentru bebeluși!

Află unde găsești hăinuțe de cea mai înaltă calitate și total inofensive pentru bebeluși!

Compania Evatron și Fabrica Buburuze au apărut pe piață cu articole create special pentru copiii mai sensibili. Hăinuțele sunt  făcute din stofă ecologică, astfel  făcând-o hipoalergenică, specială pentru pielea bebelușului. Hăinuțele sunt create în colaborare cu pediatri, de aceea puteți fi siguri de calitatea indiscutabilă a acestora.

Echipa Fabricii Buburuze depune tot efortul pentru a îndeplini toate cerințele unei mămici. Iar Compania Evatron are grijă ca în vitrinele din Chișinău să găsiți modele noi la cele mai mici prețuri. Tot timpul veți găsi reduceri, concursuri, cadouri și multe alte oferte care la sigur vă vor fi pe plac.

 

 

Pentru ce noi lucrăm?

Noi știm că cel mai important lucru pentru copil este primul an de viață.

În această perioadă piciul are nevoie de îngrijire și atenție maximă. Prin urmare este atât de important ca părinții să petreacă cât mai mult timp alături de copil. Acum nu mai e nevoie să vă irosiți timpul pe la magazine în căutarea unei tangențe între preț și calitate.

Pentru a vă elibera timpul și a vă oferi posibilitatea de a prinde cele mai importante momente din viață alături de micuțul dumneavoastră, am fost creați noi - EVATRON.MD.

Noi lucrăm pentru cei care păstrează în casă Dragostea!

 

Detalii puteți afla pe pagina de facebook a EVATRON.md și pe cea a Buburuze sau la numerele de telefon 069232746 și 078614680.

Adaugă comentariu