10 idei de cadouri pentru fetițe

10 idei de cadouri pentru fetițe

Dacă încă fetița ta nu prea știe ce cadouaș își dorește de la Moș Crăciun sau dacă ești în pană de idei la acest capitol, noi îți propunem câteva idei despre ce și-ar putea dori o fetiță:

1. Păpușile vor fi mereu în top. Poți opta pentru o păpușă tip bebeluș, pentru o Barbie, iar mai nou, fetițele sunt înnebunite după personajele din filmul animat Frozen, Monster High și Ever After High. De altfel, dacă alegi o păpușică îmbracată ca o prințesă, la sigur nu vei da greș.

2. Poneii - un nou trend printre fetițe. Micii Ponei este un film animat difuzat la TV pe care îl cunosc majoritatea fetițelor. Fie că o să alegi un ponei de pluș sau unul din cauciuc, bucuria pentru o fetiță va fi maximă. Mai nou, în comerț pot fi găsite seturi cu ponei în miniatură la un preț destul de accesibil.

3. Seturi pentru a crea bijuterii. În comerț pot fi găsite o mulțime de astfel de seturi. De obicei acestea sunt alcătuite din diverse mărgele și alte unele necesare pentru crearea bijuteriilor.

4. Cărțulii. Fie că e vorba de o carte de colorat sau una cu povești, aceasta la sigur vor aduce fericire. Ai grijă însă să alegi o cărțulie cât mai colorată și preferabil cu povestioare pentru fetițe. Dacă reușești să găsești o carte cu personaje din filmele animate - succesul e asigurat.

5. Rochițe. Nu prea sunt fetițe cărora să nu le placă rochițele. Atunci când alegi una fii atentă la culoare și la imprimeuri. Cele mai multe fetițe adoră rochițele roz, roșii, aurii și argintii.

6. Plastilină. Nu cred că va ieși vreodată din modă. În comerț pot fi găsite căldărușe cu plastilină de diferite culori dar și seturi cu forme.

7. Jocuri de masă - cadou potrivit pentru fetițele mai mari. Fie că e vorba de un Monopoly pentru copii sau orice alt joc de masă, suntem siguri că vei fi și tu intrigat să iei parte la joc.

8. Puzzle. Acum din fericire pot fi găsite puzzle-uri de diferite mărimi și forme. Poți alege unul în 3D, unul cu piese mari sau unul care să îi ia câteva zile de răbdare.

9. Juculețele educative. Acest cadou combină atât utilul cât și plăcutul, rămâne doar să selectezi jucăria pentru vârsta fetiței.

10. Un costum. Nu este absolut necesar să optezi pentru un costum gata împachetat. Cumpără-i aripi de zână, urechiușe de iepuraș, fustiță de zână, baghetă, coroniță etc, și crează-i tu un costum de poveste.

Foto: disneyplaydohcollector.com, elefant.ro, inamorata.ro, nichiduta.ro, unclesgames.com, puzzle-puzzle.cz, bizoo.eu, costumecarnaval.net, happynewyear2015.mercenie.com

Adaugă comentariu