Amintiri de familie prinse în rame [II]

Amintiri de familie prinse în rame [II]

Hăinuțele, jucăriile și lucrurile copilului tău au o valoare sentimentală enormă atât pentru tine cât și pentru familia voastră, iar uneori parcă nu te lasă inima să le spui adio acestor lucruri. Deseori păstrăm hăinuțele și jucăriile copiilor în pungi bine sigilate pe care le punem în dulap și uităm de ele, însă, acestea pot fi valorificate într-un mod creativ și ușor de realizat.

Păstrează-i rochița preferată sau rochița de la botez într-o ramă. Dacă ai deja o ramă, îi poți scoate sticla, decoreaz-o la dorință și prinde-i un mic cuier de care să poți agăța rochița și minunează-te zilnic de cât de repede crește fetița ta.

Dacă ai mai multe lucrușoare de la nașterea copilului, le poți aranja frumos și pe ele într-o ramă. Crează un colaj din poze, prima căciuliță, primii ciorăpei, amprenta tălpițelor, suzeta etc. Vezi în colajul de mai jos câteva idei care s-ar putea să te ajute.

Tehnica de mai sus poate fi folosită și pentru păstrarea jucăriilor fie că e vorba doar de una sau de o colecție întreagă de mașinuțe. O altă idee este să lipești de ramă jucăriile, să le vopsești în culoarea ramei și să pui o poză a copilașului tău.

Copilașul tău crește repejor? Ce zici de o ramă cu pantofiori?

Citește și:
5 idei GENIALE: Amintiri de familie prinse în rame!

Foto: pinterest

Colaj: Odoraș

Adaugă comentariu