Activități INOVATOARE pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor

Activități INOVATOARE pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor

În utimii ani au apărut diferite centre educative pentru preșcolari și școlari în orașul Chișinău și acest lucru bucură enorm de mult părinții care sunt în căutarea celor mai captivante și utile activități pentru copilul lor. Pentru că au posibilitatea de a alege și opta pentru cele mai bune sisteme de educație.

Stația de Creație cu Irina Cazan este unul dintre centrele deosebite din Chișinău, care încurajează activitățile și jocurile cu adevărat educative, creative și inovatoare. Anume aici copiii au libertatea de a construi și meșteri lucruri care le dezvoltă imaginația, gândirea creativă, dimensionată.

 

Atelierele se desfășoară în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orelor 10:00 - 13:00 și sunt invitați să participe copiii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

Iată care sunt opțiunile atelierilor pentru copii la Stația de Creație cu Irina Cazan:

  • Citim și povestim pas cu pas – atelier care dezvoltă răbdarea, atenția și curiozitatea copiilor
  • Învățăm limba engleză prin joc
  • Broderia cu panglică- dezvoltă motricitatea fină a mâinilor
  • Minichef- copiii pregătesc cele mai creative și gustoase prăjituri și dulciuri
  • Desenul pe nisip- dezvoltă abilitățile creative ale copiilor
  • Geometria în spațiu- copiii învață matematica prin cele mai distractive jocuri
  • Experimente și reciclare creativă- copiii devin mici inovatori
  • Arta oratorică- odorașii învață să vorbească și să pronunțe corect cuvintele

 

Coordonatorii atelierelor au studii superioare de master și instruire în leadership, iar copiii se pot bucura de multe activități interesante, cum ar fi: realizarea imaginilor pirogravate pe lemn, executarea obiectelor din plută și iută, confecționarea felicitărilor cu aromă, meșterirea podoabelor pentru brad din fetru și a decorațiilor de sezon.

Suntem siguri că unii dintre dumneavoastră ați reușit să faceți cunoștință cu activitățile clubului Stația de Creație cu Irina Cazan la evenimentul Odoraș - Crăciunul Copiilor, care a avut loc la data de 15 decembrie 2018, și ați remarcat tehnicile inedite de ocupare și dezvoltare a copiilor!

 

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Stației de Creație cu Irina Cazan pentru a fi la curent cu toate activitățile organizate pentru copii. Mai multe detalii despre Stația de Creație cu Irina Cazan puteți obține la numărul de telefon 0790 60 616

Adaugă comentariu