Idei de organizare a lucrurilor din casă

Idei de organizare a lucrurilor din casă

Câteva idei despre cum puteţi să organizaţi lucrurile din casă cât mai eficient şi mai frumos.

Pensulele de machiaj sunt de diverse mărimi şi forme şi e ceva mai greu să le organizezi într-o trusă obişnuită de cosmetice. Ce zici de de un bol transparent umplut cu pietricele decorative? Este o idee potrivită pentru aţi aranja pensulele şi pentru a le avea mereu la îndemână.

Nu îţi ajunge spaţiu în dulap pentru toate cuierele? Capacele de la dozele de aluminiu îţi vin în ajutor. Prinde cheiţa de la doză de un cuier şi agaţă de ea o altă haină. În acest mod poţi fi sigură că îţi vor încăpea mai multe haine, sau de ce nu, le poţi utiliza şi pentru aţi cupla hainele care se asortează.

Borcănaşele care vă rămân de la diverse produse le puteţi utiliza şi în camera de baie. În ele puteţi depozita toate mărunţuşurile necesare pentru igiena zilnică, iar cu puţină imaginaţie, aţi putea şi să le decoraţi în concordanţă cu interiorul camerei de baie.

Borcănaşele pot fi prinse şi de un raft. În ele puteţi pune mărunţuşurile şoţului dvs sau crupele din bucătărie.

Improvizează un dulap pe perete. Taie o ţeavă de plastic de un diametru mai mare. Prinde bucăţile de ţeavă de peretele din antreu şi vei scăpa de dezordine. Dacă ai mai multă imaginaţie ai putea să te joci cu forma dulapului şi să improvizezi.

Lăzile din lemn la care adaugi câteva roţi sunt potrivite pentru orice. Poţi depozita în ele jucării, produse de curăţat casa, lucruri pe care le foloseşti mai rar, până şi legume sau fructe.

Lenjeria ta mereu e amestecata şi nu ştii cum să o organizezi? Adaugă câteva cutii în sertar şi pune lucrurile în ele, sau poţi procura din comerţ cutii gata fabricate pentru organizarea lenjeriei.

Foto: neverojatno-no-fact.ru, fengshuidana.com, onlyforher.net, ribalych.ru, lovekidszone.com

Adaugă comentariu

Închide