12 lucruri utile pentru tinerii părinți, despre care probabil că nu vă va zice nimeni

12 lucruri utile pentru tinerii părinți, despre care probabil că nu vă va zice nimeni

Viitoarele mămici deseori înainte de a naște își fac o listă de lucruri necesare pentru ea și bebeluș, acestea fiind de primă necesitate. Această listă este extrem de utilă și trebuie completată permanent pentru a nu uita ceva. Noi îți propunem 12 lucruri utile, care cu siguranță le vei folosi atunci când o să ai o minune în brațe, dar și când copilașul va crește. Sperăm să-ți fie de ajutor.

 

1. Extensie pentru body

Acestea pot prelungi viața unui body cu până la 3 luni. Atașezi extensia în partea de jos a body-ului și copilul se bucură de comoditate, iar tu în același timp economisești bani. Găsești aceste extensii pe această adresă: www.bodyextend.me.

2. Cartea bebelușului

Timpul trece extrem de repede și unele mame fiind extrem de ocupate uită de momentele trăite în primul an de viață a bebelușului, iar ca acest lucru să nu se întâmple îți vine în ajutor un album al bebelușului, unde poți să scrii cele mai frumoase momente petrecute cu copilașul tău, ghidușiile, frazele cele mai memorabile, dar și cum se dezvoltă în fiecare lună. Această carte o găsești în orice librărie de la noi. 

 

3. Cutiuța cu amintiri

Această cutiuță te ajută să-ți păstrezi cele mai memorabile lucruri ale bebelușului, începând cu brățara de la maternitate și terminând cu primul dinte.

 

4. Sisteme de purtare

Oricare sistem ați alege contează să fie ergonomic și să corespundă vârstei. Ele sunt de un real folos oricărei mămici, iar picii se simt excelent la pieptul mamei.

 

5. Colac de gât

Este extrem de util pentru dezvoltarea fizică armonioasă a bebelușilor, iar pediatrii recomandă folosirea lor din primele luni de viață.

 

6. Suport pentru baie

Acest suport ajută mamele să facă băiță bebelușilor fără ajutorul cuiva, dar în același timp oferă siguranță.

 

7. Dispozitive de monitorizare bebe

Pe piață sunt zeci de modele, care îți vor fi de folos. Fizic nu este posibil să fii 24 de ore din 24 lângă bebeluș, ai nevoie de un răgaz, să reușești fie să mănânci, fie să faci o baie, iar pentru siguranța ta, ai la îndemână această minunăție și nu trebuie să fugi ori de câte ori auzi un foșnet, e suficient să-l urmărești pe odoraș de pe telefon sau alte dispozitive video.

 

8. Protecții și seturi de siguranță

Când bebelușii încep să exploreze lumea din jur de sine stătător este extrem de importantă siguranța. Achiziționați blocaje pentru uși, apărătoare la prize, protecție la colțuri și blocaje pentru scări. Ele oferă o copilărie în siguranță micuților și liniște întregii familii.

 

9. Farfurie cu ventuze

În perioada diversificării este extrem de important ca să-i permitem copilașului să descopere formele și textura mâncării, iar pentru a nu se lovi întâmplător cu farfuria sau nu a arunca conținutul din ea farfuria dată este recomandată.

 

10. Termometru cu infraroșu

Copilașii deseori nu acceptă să stea nemișcați câteva minute pentru a verifica temperatura corpului, dar acest termometru în doi timpi și trei mișcări te ajută să vezi dacă are sau nu febră.

 

11. Suport în mașină pentru jucării, cărți și tabletă

Dacă vă place să călătoriți mult timp cu mașina acest organizator e foarte util. Suportul este conceput pentru depozitarea sticluțelor, jucăriilor și cărților. Este perfect pentru tabletă și telefon, dacă tot suntem în era tehnologiilor informaționale.

 

12. Ceasuri inteligente pentru copii

Când deja copilașii noștri sunt suficient de mari pentru a merge la grădiniță un lucru extrem de util este acest ceas. El oferă părinților informații despre localizarea copilului, dar și alte opțiuni extrem de utile și importante.

 

Această listă nu este destinată doar mămicilor, ideal ar fi ca și apropiații mamei să o citească, iar când o să stea la dubii ce cadou să-i ofere, să aleagă ceva din lucrurile de mai sus. 

 

Foto:  aliexpress.com, bodyextend.me, pinterest.com

Adaugă comentariu