Leziunile de piele pot fi tratate rapid cu Cicaderm Spray

Leziunile de piele pot fi tratate rapid cu Cicaderm Spray

Cicaderm Spray este un produs reparator ce accelerează vindecarea leziunilor din zone greu accesibile, exudative, cu pierdere de substanță, și reduce riscul formării cicatricelor.

Condiționarea sub formă de spray îl face foarte ușor de aplicat pe zone greu accesibile sau care nu suportă atingere, și elimină riscul contaminării produsului în timpul manevrei de administrare.

Este ideal pentru tratarea rapidă a leziunilor umede ale pielii, leziunilor din zonele greu accesibile (pliuri),dermatită de scutec, varicelă, leziunilor cu pierdere de substanță, arii de macerație, leziunilor care nu suportă atingere, post intervenții dermatologice (laser, peeling, dermabraziune, microneedling) sau post microchirurgie dermatologică.

Datorită ingredientelor active cu proprietăți astringente și sicative absoarbe exudatul facilitând vindecarea rapidă, cu efect intens antibacterian, antimicrobian și antiinflamator.

 

Extrasul de Mimosa Tenuiflora, denumit și „arborele pielii” acționează în toate fazele vindecării pielii, calmează și reduce riscul formării cicatricelor.

Oxidul de zinc și Smectita (argila de origine naturală) protejează pielea lezată, previne inflamația,  absoarbe exudatul și favorizează regenerarea pielii.

Sulfatul de Cu și Zn și SymDiol® 68T acționează sinergic pentru un efect anti-microbian și antifungic cu spectru larg.

Apa termală Herculane calmează și decongestionează pielea.

Glicerina limitează pierderile transepidermice de apă și asigură confortul epidermei.

Cicaderm spray este extrem de bine tolerat chiar și de pacienții cu leziuni extinse  și se aplică de 2 ori pe zi sau ori de câte ori este nevoie. Produsul este ideal pentru fazele incipiente ale vindecării, iar continuarea tratamentului se recomandă cu Cicaderm Crema.

Adaugă comentariu