Iată la cine puteți apela după ajutor pentru a face curățenie generală în casă și nu numai

Iată la cine puteți apela după ajutor pentru a face curățenie generală în casă și nu numai

Primăvara este anotimpul care ne inspiră și ne pune pe fapte mari. Anume primăvara ne duce cu gândul la schimbare și la … curățenie. Fie că e vorba de a face curat în garderobă, în suflet sau în casă. Este poate, cel mai potrivit moment pentru curățenia generală. Cam așta și facem, de obicei, în ajunul sărbătorilor cum ar fi cele pascale.

Dar curățenia generală este un proces destul de complicat, dacă nu este organizat din timp și dacă mai ai și câțiva copii, care să „te ajute” la pregătit zona de curățat. Este o activitate care poate dura câteva zile și în care e bine să fii concentrat doar pe această acțiune, ca să nu îți scape ceva. Uneori, însă, este atât greu să duci la bun sfârșit curățenia propusă sau rezultatul să nu îți satisfacă așteptările. Iar cauzele pot fi pe cât de mici pe atât de deranjante – urme de suc sau mâncare pe canapea sau covor, „opere de artă” pe pereți, zgârâieturi pe pardoseală etc. În plus, ești practic absent din rutina copiilor pe perioada curățeniei generale, asta dacă nu sunt suficient de măricei ca să te ajute cu adevărat. Totuși, cât de mari ar fi copiii, nu vor fi încântați să facă timp de câteva zile curățenie în casă și în grădină. Și atunci? Ce putem face?

  1. Organizăm totul din timp. Facem un plan al acțiunilor pentru fiecare zi și pentru fiecare participant la curățenie în parte. Trecem în listă toate ustensilele și soluțiile de care avem nevoie la curățenie și le cumpărăm pecele lipsă. Anunțăm copiii din timp că cel puțin un weekend va fi dedicat curățeniei generale. Îi pregătim și le spunem exact ce vor face ei și cât de distractiv poate fi. (Deși va fi cam greu să îi convingem că e mai distractiv decât la terenul de joacă, cu puțină creativitate le putem trezi interesul)
  2. Profităm de oferte. Pe piața din Republica Moldova au apărut companii care ne pot ajuta la curățenia generală de primăvară, oferindu-ne timp pentru familie. Având mai mulți angajați calificați și produse profesionale, vor curăța casa și grădina mult mai rapid decât dacă am face pe cont propriu. Comanda se face online sau la telefon, iar cât timp curățenia generală are loc noi petrecem timpul plăcut și util cu cei dragi.

În ajun de sărbătorile pascale, „Molcleaning” S.R.L invită mămicile să profite de primăvară și să petreacă timp cu familia, cât timp specialiștii în curățenie vor faca casa „lună”. Iată câteva dintre serviciile ce sunt la mare căutare în sezonul de primăvară:

Serviciul de curățenie generală, care include curățarea și spălarea geamurilor; curățarea și spălarea ramei la geamuri; curățarea și spălarea caloriferelor; înlăturarea prafului de pe suprafețe; polișarea suprafețelor de lemn; ștergerea și lustruirea oglinzilor și a suprafețelor de marmura; aspirarea covoarelor și mochetei; înlăturarea petelor de grăsime și dezinfectarea suprafețelor din bucătărie; înlăturarea resturilor din piatră baie, wc, cabina de duș; curățarea podelei și polișarea ei. Prețul pentru acest serviciu este între 20 și 35 de lei pentru un metru pătrat.

 

Curățenie de întreținere (pachet zi de zi, pachet periodic), include aspirarea podelei; aspirarea covoarelor; spălarea podelei; polișarea suprafețelor; polișarea aparatelor electrice; polișarea oglinzii; eliminarea gunoiului din coșuri; curățarea și dezinfectarea suprafețelor din bucătărie; curățarea rolei, hotei, aragazului; curățarea pereților de grăsimi; curățarea și dezinfectarea wc, cabinei de duș, cadei; lustruirea robinetelor și altor elemente din inox sau tinichea; polișarea dulapurilor; curățarea podelei. Pentru acest pachet prețul începe de la 30 de lei pentru un metru pătrat.

 

Curățarea mobilierului moale. Acesta este un proces de curățare, înlăturare a petelor prin metoda umedă și urmărește nu doar curățarea, dar și protejarea textilului de agenții agresivi cum ar fi soluțiile chimice, pentru ca acestea să vă bucure mult timp înainte. Curățarea mobilierului din textil include: aspirarea mobilei; spălarea cu detergent prin metoda injecție a apei și extragere; clătirea textilului. Prețul este de la 100 de lei/locul și de la 15 lei pentru curățarea unui scaun.

 

Spălarea geamurilor (case, apartamente) include spălarea suprafețelor de sticlă din interior și exterior; spălarea ramelor, spațiilor dintre rame;  spălarea pervazurilor și pantelor exterioare; îndepărtarea bandei, izolației, siliconului, urmelor de vopsea și altele. Prețul începe de la 15 lei pentru un metru pătrat.

 

Serviciul de gradinărit, care include Curățarea zilnică a zonei, cositul spațiilor verzi (gazonului), asigurarea gazonului cu îngrășăminte, îngrijirea plantelor, curățarea și îndepărtarea zăpezii în timpul iernii. Prețul se stabilește în funcție de volumul de lucru.

 

Pe site-ul www.molcleaning.md puteți alege unul sau mai multe servicii oferite de firma de curățenie. În plus, doar în această perioadă, la comandarea unei curățenii generale, primiți cadou curățarea unei canapele.

„Molcleaning” S.R.L este una dintre cele mai „bogate” companii de curățenie din Republica Moldova, adică oferă o gamă foarte largă de servicii și produse profesioniste de curățat. Prezentă pe piață de 5 ani, a devenit un partener de încredere al companiilor mari din diverse domenii, precum și al instituțiilor publice de stat și private. Eximbank, Gruppo Veneto Banca, Medpark, Palatul Republicii, Palatul De Operă și Balet, MoldIndconbank, Ministerul Economiei și Infrastructurii, Ministerul Finanţelor, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, CNAS, CNAM, Primăria Chișinău sunt doar câțiva dintre clienții care au oferit încredere companiei de curățenie „Molcleaning” S.R.L.

Mari sau mici, companii sau mămici, orice client este foarte important și este tratat cu individualitate și profesionalism!

 

Adresa: bd Dacia, 44

Tel: ‎+373 60500327

+373 68690710

E-Mail: molcleaning@mail.ru

Site-ul:  www.molcleaning.md

Adaugă comentariu