A slăbit 115 kilograme și iată cum arată tânăra ambițioasă acum

A slăbit 115 kilograme și iată cum arată tânăra ambițioasă acum

Elena Goodall, având 29 de ani și 184 de kilograme, a mers la un consult medical unde i s-a zis că din cauza obezității cel mai probabil nu va ajunge la vârsta de 40 de ani. A fost momentul în care tânăra a decis că este cazul să facă o schimbare majoră în viața sa. Și acum, după ce a slăbit 115 kg, arată fenomenal!

Elena ajunsese să cântărească 184 de kilograme, deoarece nu trecea o zi fără ca ea să nu consume trei meniuri mari de la fast food (burgeri, aripioare, cartofi prăjiți și cam tot ce se poate găsi în gama junk food). Și uneori consuma chiar mai multe meniuri deodată și la final termina și pungi de chips-uri. A început să se simtă rău și a decis să meargă la doctor, ca să vadă ce anume o supără. Acolo, medicii i-au dat o veste nu tocmai bună: suferea de diabet și cel mai probabil corpul nu va reuși să ajungă la vârsta de 40 de ani în ritmul de viață de până atunci.

Femeia și-a dat atunci seama că a venit momentul unei schimbări. Și-a schimbat obiceiurile nesănătoase în unele menite să o scape de kilogramele în plus: sport, mâncare sănătoasă și în cantități mici și desigur, multă voință.

Și după multă muncă și răbdare i-a venit și răsplata: a slăbit 115 kilograme, arată mult mai bine și are un tonus excelent. Elena se bucură acum de viață și oferă tuturor un exemplu de ambiție. 

 

 

Informații și foto: a1.ro

Adaugă comentariu