Această mamă a dat naștere unei fetițe după ce a adus pe lume 10 băieți la rând

Această mamă a dat naștere unei fetițe după ce a adus pe lume 10 băieți la rând

După ce doi ani în urmă l-a născut pe cel mai mic fiu pe care l-a numit neobișnuit - Rothagaidh, Alexis Brett a devenit prima mamă din Marea Britanie care a născut 10 băieți la rând. Atunci femeia a crezut că familia sa este completă. Dar mai târziu, s-a dovedit că viața a avut o mică surpriză planificată și pentru ea și pentru întreaga familie - o nouă completare. Prin urmare, în urmă cu doar câteva săptămâni, a devenit mamă a 11-a oară, la 39 de ani, și surpriza cea mare e că în sfârșit a născut o fetiță. În total femeia a petrecut mai mult de 8 ani fiind însărcinată în ultimii 18 ani.

După lungul său șir de băieți, Alexis a născut în cele din urmă o fetiță și a decis să o numească Cameron. Părinții fericiți spun că a schimbat destul de mult dinamica familiei, căci toți frații acum sunt foarte atenți să nu-și trezească sora cea mică și ei se comportă mai bine în general. Acest lucru aduce multă bucurie părinților, care spun că această ultimă sarcină a fost neplanificată, și chiar a fost o mare surpriză deoarece se așteptau că va fi încă un băiat. Mama încântată adaugă că acum se opresc cu siguranță. „Nu va mai fi încă un copil. Am mai spus asta și 2 ani în urmă, dar acum la sigur. Îmi iubesc familia așa cum este acum”.

Familia este obișnuită cu oamenii care comentează până acum și nu toate observațiile sunt foarte plăcute. Alexis spune: „Unii oameni cred că noi avem multe beneficii, dar nu e așa. David are o slujbă bună, ceea ce înseamnă că nici măcar nu ne calificăm pentru beneficii complete ale copilului”.

Soțul ei este șofer de tren și, de obicei, iese din casă în jurul orei 5:30. Înainte ca copiii să se trezească femeia reușește să savureze o ceașcă de cafea și să facă un duș. Chiar dacă viața nu este ușoară, fiind mamă cu 11 copii, deoarece trebuie să spele de 49 de ori pe săptămână și să se plimbe de 7 ori pe zi, Alexis intenționează să revină la muncă ca instructor de fitness part-time în câteva săptămâni.

Desigur, nu este totul doar flori și curcubeie, și Alexis recunoaște că, uneori, face schimb de priviri cu soțul ei David și se gândește: „Ce am făcut noi?!”, dar copiii întotdeauna vin cu ceva surprinzător topind inimile părinților lor și făcând ca tot efortul depus să merite în cele din urmă.

 

Sursa: boredpanda.com

Adaugă comentariu