Copilul care pictează destinul părinților în culorile fericirii

Copilul care pictează destinul părinților în culorile fericirii

Nu există ochi care să privească părintește, în afară de ochii tatălui și ai mamei. În ochii părinților copilul este un vis frumos care le colorează viața și o schimbă radical înainte de a se naște. 

Zinaida și Vasile și-au dorit foarte mult un copil, iar acest lucru i-a făcut să îl iubească înainte de a afla marea veste. Viitoarea mămică nu a ghicit și nici nu a planificat când va deveni mămică sau care va fi sexul copilașului, dar a simțit mereu că va avea un băiețel. L-a visat și l-a așteptat cu mare drag, iar când a aflat că marea minune s-a produs și o inimioară mică bate lângă inima ei, a înțeles ce înseamnă să iubești cu maximă intensitate imaginea puiului tău sau, mai bine zis, gândul că te-a ales să îi fii mamă.

Un copil înseamnă un dar de la Dumnezeu, prin care binecuvântează doi oameni care se iubesc, dar și legătura dintre ei - căsătoria. Și pentru că un îngeraș de băiețel a venit să lumineze familia lui Vasile și a Zinaidei, cei doi au zis că trebuie să îi aleagă și un nume pe măsură. Un nume care să fie gingaș, dar să aibă și o semnificație legată de Dumnezeu. 

Așa a apărut Raffael. Numele căruia ar însemna „Dumnezeu a vindecat”, adică a vindecat cu iubire inimile părinților săi și a devenit un simbol al căsnicie acestora. Raffael este un copil dulce cu zâmbet molipsitor. La doar 9 luni este un adevărat cuceritor și nu se lasă foarte mult rugat să dăruiască un zâmbet. Cu un caracter puternic și convingător, micul prinț își face loc în tot mai multe inimi, dăruind îmbrățișări și ... ștrengării. 

De mai bine de 9 luni, Zinaida și Vasile au devenit alți oameni. Au învățat să iubească necondiționat și să se piardă într-un zâmbet de copil. Să cedeze și să fie cât mai mult timp împreună. Să dăruiască amintiri și multe clipe celor dragi. Să facă alegeri pentru suflet și pentru viitor. Să se plimbe ore în șir pe malul mării fără să se uite la ceas, ci doar în ochii puiului care se bucură de fiecare val. 

Pentru părinți, dar și cei dragi, Raffael este rândunica care a adus primăvara veșnică în sufletele lor. Și orice s-ar întâmpla, așa va rămâne - un vis colorat, care pictează destinul lor în culorile fericirii. 

 

Foto: Nata Bodu Photography

Adaugă comentariu