După 9 ani de speranțe, au devenit în sfârșit părinți de tripleți

După 9 ani de speranțe, au devenit în sfârșit părinți de tripleți

După mai bine de 9 ani de încercări de a deveni părinți, familia Cobîlaș a fost binecuvântată cu tripleți. Alexis, Sofia și Luca sunt îngerașii care au venit pe lume pe data de 6 septembrie, la 36 de săptămâni.

După ani buni de așteptări, speranțe și rugăciuni, am devenit cei mai fericiți părinți de tripleți datorită unei proceduri de fertilizare în vitro. Ne-am dorit să fie mai mulți copii și dorința noastră s-a împlinit”, spune mămica.

Ambii părinții vin dintr-o familie cu doi băieți și o fată, iar vestea că vor avea și ei un trio atât de frumos i-a emoționat. „Avem doi băieți și o fetiță, atât eu cât și soțul am crescut în așa componență armonioasă. Chiar dacă sunt tripleți, copiii sunt foarte diferiți, fiecare din ei este uneori cuminte și alteori gălăgios. Sofia și Alexis au părul șaten, iar Luca este blond. În schimb toți sunt cu ochii de culoare albastră, pe care i-au moștenit de la bunici”, povestește Diana.

Întrebată despre greutățile pe care le întâmpină în primele luni de viață a bebelușilor, mămica ne-a spus că sunt nesemnificative pe lângă marea bucurie de a fi părinte și momentele unice petrecute alături de copiii săi. Și rudele au remarcat faptul că noi, indiferent de greutăți și griji, niciodată nu ne plângem. Am așteptat 9 ani să avem copii, ne-am dorit atât de mult să fim părinți și am fost pregătiți pentru momente dificile, greutățile care există astăzi sunt trecătoare” , adaugă mămica.

Diana spune că bunicii sunt cei care îi ajută în îngrijirea copiilor, iar tatăl lipsește toată ziua de acasă pentru că muncește mult. Cât despre cheltuielile lunare, mămica afirmă că nu mai duc contul deoarece mereu trebuie de procurat câte ceva pentru bebeluși. „Cele mai mari cheltuieli se duc pe alimentația copiilor și scutece. O cutie de lapte formulă care costă în jur de 300 lei este utilizată în mai puțin de 24 de ore, iar scutecele se folosesc permanent și nici nu reușesc să le duc contul”, menționează Diana.

Familia Darie este una dintre cele selectate pentru a fi ajutate în cadrul evenimentului  „Crăciunul copiilor”, organizat de Odoraș pe 15 decembrie. Dacă aveți dorința și posibilitatea de a oferi ajutor familiei în care cresc tripleții, în cadrul evenimentului puteți aduce cadouri cu mențiunea  „pentru familia Cobîlaș”. Vă așteptăm alături de noi și de familiile cu tripleți la cel mai mare bal de Crăciun!

Despre celelalte familii cu tripleți care au fost selectate pentru a fi ajutate în cadrul evenimentului „Crăciunul copiilor” am scris aici: familia Istrati, familia Spînu, familia Cireș, iar despre familiile Lupu, Solonari și Cotruță am scris AICI.

 

Notă: fotografia de copertă este pur simbolică, familia Darie nu dorește să afișeze imagini cu copiii

Adaugă comentariu