A născut cel de-al 6-lea copil pe podeaua spitalului. Întregul proces a fost surprins în fotografii!

A născut cel de-al 6-lea copil pe podeaua spitalului. Întregul proces a fost surprins în fotografii!

Jes Hogan, mamă a cinci fete în Statele Unite ale Americii, a avut parte de o experiență cu totul neașteptată și deosebită la cea de-a 6-a naștere. Dacă inițial își făcea griji de ce micuțul nu dă nici un semn că ar vrea să vină pe lume, într-o bună zi contracțiile au fost atât de puternice, încât abia de a reușit să ajungă în holul spitalului unde urma să nască. Soțul ei, Travis, stresat și el de evenimentul ce urma să se întâmple, a reușit totuși să anunțe fotograful nașterii, așa povestea lor a ajuns azi virală în lumea toată.

 „Când ne apropiam de spital, am început să țip că bebelușul vine”, își aminti ea. Apoi următoarea frază a fost : „Doamne, e aici!”, iar ei nu ajunsese decât pe holul spitalului. La început, nimeni nu a fost gata să-i ajute, soțul fiind unicul pe cale să-i asiste nașterea. În următoarele secundă, însă, a apărut Tammy, fotograful, ce apăsa pe declanșatorul fotoaparatului și în același timp striga după ajutor.

Apoi am început să-mi scot pantalonii, pentru că simțeam că corpul meu împinge capul bebelușului. M-am întins și i-am simțit capul ieșind. M-am uitat la soțul meu și i-am spus: „Travis, prinde-l!!”

Toate acestea au avut loc pe podeaua holului spitalului, iar fotograful a surprins dramatica situație care a durat doar câteva minute, în care Max, băiețelul, a fost născut cu succes.

A fost cea mai nebună naștere, dar și cea mai perfectă. Nu a fost deloc ceea ce am planificat, dar s-a încheiat fără nici o intervenție, cu un copil sănătos și cu oameni uimitori ce mi-au oferit sprijinul. A fost minunat și o să-i iubesc pentru totdeauna pentru această amintire”, a spus emoționată femeia.

Vezi mai jos incredibila poveste în niște imagini emoționant de realiste:

                 

 

 

Sursa: littleleapling.com                

Adaugă comentariu