Și-a dăruit fetița nou-născută după ce a plasat pe internet anunțul că-și dă copilul în mâini bune

Și-a dăruit fetița nou-născută după ce a plasat pe internet anunțul că-și dă copilul în mâini bune

O tânără de 25 de ani din orașul Omsk, Rusia, și-a dăruit fetița nou-născută unei femei de 43 de ani. Mama a plasat pe internet un anunț că-și oferă „în dar, pe mâini bune” copilul nou-născut. O profesoară de 43 de ani din Sankt-Petersburg a reacționat la anunț spunând că a crescut deja 2 copii și poate să-l crească și pe al treilea.

Mama de 25 de ani afirma că a fost părăsită de tatăl copilului și nu are cu ce întreține micuța. Femeia de 43 de ani i-a transferat tinerei mame o anumită sumă „pentru scutece” apoi s-au înțeles să se întâlnească. După ce copila s-a născut, femeile au falsificat actele și mama a transmis fetița.

Ulterior, stăpâna apartamentului pe care îl închiria tânăra a fost pusă în gardă de faptul că după ce a văzut-o pe tânără gravidă, nu i-a văzut și copilul, și a anunțat poliția. Femeile au fost arestate, iar fetița de 3 luni a fost transmisă organelor de stat. Mama fetiței a fost amendată, iar dacă va fi lipsită de drepturile de părinte copila va putea fi adoptată.

Femeia care a luat copila a primit o sancțiune mai dură – un an și jumătate de muncă în favoarea comunității cu reținerea a 15% din salariu.

 

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu