Viaţa unei mame cu necesităţi speciale

Viaţa unei mame cu necesităţi speciale

Alison Lapper este una dintre cele mai cunoscute artiste ale Angliei. Alison s-a născut fără membre din neglijenţa medicilor. Cu toate acestea, acum Alison este o mare pictoriţă şi mama. Când a rămas însărcinată, soţul ei parasite-o temându-se că viitorul copil s-ar putea naşte cu aceeaşi problemă. Alison însă a născut un băieţel sănătos şi este fericită.

Alison a început să picteze de la 3 ani şi era activitatea ei preferată, iar între timp a devenit o pictoriţă şi o mamă excepţională.

 

“Să fii mamă cu necesităţi speciale nu e un pat cu trandafiri” – spune Alison. Atunci când a venit pe lume fiul ei, Alison a angajat o bonă, pentru că ştia că nu se va descurca cu creşterea micuţului. Când venea vorba de baie, cu ajutorul unor beţişor de care era prins un burete şi pe care îl ţinea în dinţi, Alison îşi spăla copilul. Acum însă fiul ei a crescut şi o răsplăteşte înzecit pentru toate eforturile ei.

La 15 semptembrie, 2005, la Londra a fost inaugurat un monument care o are drept personaj pe Alison. Statuia este un simbol al puterii feminine şi credinţei în sine. 

Foto: liveinternet.ru, bbc.co.uk, ihappymama.ru

Adaugă comentariu