5 jocuri cu apă pentru copii

5 jocuri cu apă pentru copii

1.Tot ce trebuie să faci e să umpli câteva baloane cu apă şi vă puteţi distra în grădină. Câştigă cel care sparge cât mai multe baloane şi se udă cel mai puţin.

 

2.O ştafetă în toată legea. Împărţiţi copiii în două echipe şi marcaţi o distanţă pe care o au de parcurs. Fiecare va primi câte un pahar şi doar primul jucător un pahar plin cu apă. Regula este ca acesta să parcurgă o anumită distanţă cu paharul în mână, iar mai apoi să se întoarcă la echipă şi să toarne apa în paharul următorului jucător. Câştigă echipa care vine prima la final şi care are mai multă apă în pahar.

 

3.Baloane de săpun. Tuturor copiilor le plac baloane de săpun, aşa că puneţi-vă pe treabă. Reţeta o găsiţi AICI.

 

4.Aveţi nevoie de baloane şi pentru acest joc, pe care trebuie să le umpleţi cu apă. Copiii vor primi un număr identic de baloane. Mai aveţi nevoie de o cratiţă pe care să o puneţi cam la distanţa de 1-2 metri de ei. Scopul jocului este ca copilul să arunce balonul cu apă în cratiţă astfel încât să nu se spargă, iar dacă totuşi se va sparge, se vor distra la maximum.

 

5.Din nou baloane cu apă, doar că de această dată acestea vor fi folosite pe post de minge. Toţi copiii se aşează într-un cerc. Balonaşul este aruncat de la un copil la altul, fără ca acesta să se spargă. Pierde cel care nu reuşeşte să îl prindă.

Foto: poshsitting.com, evilskippyatwork.com, cafemom.com, pinimg.com, shopify.com

Adaugă comentariu