Câteva idei interesante pentru ca să îţi ţii copilul ocupat

Câteva idei interesante pentru ca să îţi ţii copilul ocupat

Uneori ai senzaţia că e pus în priză şi că energia lui nu se mai epuizează. În cazul în care ai treabă şi nu mai ştiu cu ce să-i ocupi timpul, îţi venim noi în ajutor cu câteva idei interesante.

Preparaţi un toast colorat: Amestecă lapte condensat şi coloranţi alimentari şi lasă-l să-şi coloreze toastul aşa cum doreşte el.

Dacă aveţi ceva mai mult spaţiu, încercaţi să organizaţi un campionat de sumo, iar băieţilor le va plăcea cu siguranţă. Ai nevoie de un spaţiu mai mare şi sigur, unde copiii nu se pot lovi de mobilă, tricourile tatei şi câteva pernuţe decorative.

Îşi doreşte o căsuţă pentru păpuşi iar tu nu ai bani să i-o cumperi? Încearcă să îi pui imaginaţia la contribuţie şi construiţi voi o căsuţă pentru păpuşi. Ai nevoie de cutii de diferite mărimi, iar pereţii îi poţi încleia cu hârtie colorată.

Dacă vrei să îi pui la încercare răbdarea, atunci această idee este pentru tine. Pune-l să construiască un turn din pahare de plastic.

Fa o praştie cu ajutorul unui pahar taiat şi al unui balon, iar dacă vrei linişte în casă, optează pentru nişte mingiuţe moi.

Dacă nu staţi la etaj, iar piciului vostru îi place să sară, atunci creaţi cu ajutorul unui lipici un şotron chiar pe podea.

Foto: ribalych.ru, cometogetherkids.com, mollymoocrafts.com,allfortheboys.com, learnplayimagine.com.

Adaugă comentariu