Află cum îți influențează caracterul luna în care te-ai născut

Află cum îți influențează caracterul luna în care te-ai născut

Există anumite opinii precum că nu zodiile, ci luna nașterii influențează caracterul unei persoane. În continuare prezentăm unele caracteristici în funcție de luna în care te-ai născut și vă propunem să vedeți dacă vi se potrivesc.

 

Ianuarie

Persoanele născute în luna ianuarie sunt tenace, hotărâte şi îşi descoperă desăvârşirea prin carieră. Cu toate acestea, nu spun „nu” nici dragostei, dar caută întotdeauna în partener un intelect cel puţin egal cu al lor.

Februarie

Ultima lună de iarnă, care vesteşte apropierea primăverii, este încărcată de nostalgie. Tocmai de aceea, persoanele născute în februarie sunt visătoare. Deşi par cele mai blânde suflete de pe pământ (şi chiar sunt), ele pot fi deopotrivă şi imprevizibile: atunci când crezi că le cunoşti, te vor zgudui cu una dintre schimbările lor bruşte de dispoziţie, capricioase precum ultimele adieri îngheţate ale iernii.

Martie

Persoanele care s-au născut în luna martie au un farmec puternic şi o carismă irezistibilă, dar, ca orice vestitoare ale primăverii, au partea lor furtunoasă. Le este greu să îşi exprime sentimentele şi nu îşi dăruiesc inima cu uşurinţă.

Aprilie

A doua lună de primăvară „încălzeşte” temperamentul celor născuți în aprilie. Aceste persoane nu trebuie enervate şi trădate, pentru că firea lor pozitivă și veselă se va transforma deodată într-o tornadă apocaliptică. Loialitatea este importantă pentru cei născuți în aprilie.

Mai

Cea mai frumoasă lună a anului nu putea da naştere decât unor oameni de neuitat! Cei născuți în mai sunt fascinanți, sociabili şi joviali precum adierile de primăvară, dar fierbinți în interior, precum temperaturile ardente ale verii. Aceste persoane rareori acordă a doua şansă: dacă ai greşit în mod fatal, nu vei mai avea loc în viaţa lor.

Iunie

Curioși, sociabili și plini de viaţă, adoră să se distreze – astfel sunt cei născuți în iunie. Direcți şi sinceri, vor spune totdeauna ceea ce gândesc şi vor detesta din tot sufletul minciunile şi înşelătoriile.

Iulie

Cei născuți în cea mai caldă lună a verii sunt un adevărat mister. În ciuda înfăţişării lor amabile şi joviale, cei născuți în această lună ascund un suflet fierbinte, pe care nu recomandăm să-l răniți, căci vor pleca din viața voastră dacă o veți face.

August

Strălucitori, mereu în centrul atenţiei – cei din august au reţinut în firea lor toată căldura verii, dar şi factorul de atracţie irezistibil al anotimpului torid. Adoră să râdă şi uneori se amuză pe seama celorlalţi, dar nu o face niciodată intenţionat, având un suflet generos şi cald.

Septembrie

Amabile şi drăguţe sunt persoanele născute în septembrie.  Prieteni pe care te poţi baza şi parteneri la fel de loiali. Visează la relaţii lungi şi împlinite, şi vor face eforturi pentru ca povestea lor de dragoste să funcţioneze. Sunt însă persoane destul de pretenţioase şi caută calităţi de seamă în omul pe care îl vor alege.

Octombrie

Cei din octombrie sunt oameni puternici, care rareori plâng şi încă şi mai puţin îşi deschid sufletul în faţa celorlalţi. Au însă o inimă caldă, pe care o protejează cu un zid (aproape) indestructibil.

Noiembrie

În noiembrie se nasc unul dintre cele mai puternice caractere ale zodiacului. Dacă afară natura îşi aşteaptă moartea tomnatică, sufletul celor din această lună s-a oţelit. Aceste persoane au o intuiţie puternică şi ştiu să se apere foarte bine. Nici să nu îndrăzneşti să le treci pe dinainte!

Decembrie

Despre oamenii născuți în decembrie se poate spune că sunt buni ca pâinea caldă, pot preschimba dispoziţia oricui şi au parte de protecţie divină. Cu toate acestea, sunt uneori nerăbdători şi destul de înfricoşători atunci când îşi doresc ceva, motiv pentru care cel mai adesea ocupă poziţia de învingători în viaţă.

 

Informații: divahair.ro

Foto simbol: gngu.sk

Adaugă comentariu