Bunele maniere când copilul este MUSAFIR

Bunele maniere când copilul este MUSAFIR

Pentru ca vizita să decurgă bine, fără incidente majore, este bine să îi prezinți copilului aceste reguli din timp, nu înainte cu doar câteva minute de a pleca în vizită. De asemenea, dacă observi că cel mic a încălcat o regulă a codului bunelor maniere, nu te alarma. Explică-i pe un ton firesc cum trebuie să procedeze, fără a sancționa greșeala în fața celorlalți.

Revista Odoraș i-a invitat de această dată să participe la proiectul video BUNELE MANIERE pe gemenii Francesca și Răzvan Cataraga. Care tocmai au fost invitați să participe la o zi de naștere și pot exemplifica foarte bine bunele maniere în ospeție. Ia vedeți ce sfaturi au acești copii minunați:

 

Gemenii Francesca și Răzvan Cataraga sunt elevi în clasa a treia a liceului privat Da Vinci. Sunt ambițioși, sârguincioși și foarte responsabili. Sunt ordonați, învață bine și de aceea reușesc foarte multe activități extrașcolare. Ziua pentru ei parcă ar avea câteva ore în plus.

 

Francesca, bunăoară, joacă șah și chiar face parte din locul olimpic al școlii; face balet, muzică și dans de la 4 ani; ia lecții de pian și înot. Și asta încă nu este tot! Fetița este pasionată și de modelling, participă la evenimente mondene, la prezentări de modă, sesiuni foto, concursuri.

 

Anul acesta a cântat în duet cu fratele său Răzvan la 2 concursuri unde s-au învrednicit cu locul 1: Constelația Talentelor și Word of Talent. A reușit să participe și la Moldova Fashion Day!

 

Răzvan este și el parte a lotului olimpic la Șah, al școlii Da Vinci. Joacă în echipa de fotbal a școlii și se vede un mare fotbalist. Visează ca într-o zi să-l cunoască personal pe Ronaldo! Pictează și modelează din lut. Construiește navete spațiale din Lego. E fascinat și de astronomie, spațiu cosmic. Dar face și muzică, ia lecții de chitară și de modelling.

 

Chiar dacă are atât de multe activități în program, găsește timp și pentru jocurile pe calculator, plimbările cu prietenii și sesiuni foto în natură. Iar acest lucru se datorează, precum am mai spus, datorită unei bune organizări pe care o au gemenii Cataraga.

 

Adaugă comentariu