Ce spune anul Maimuței despre copiii născuți în 2016

Ce spune anul Maimuței despre copiii născuți în 2016

Ești însărcinată sau ai reușit deja să aduci pe lume în acest an un copilaș? Vezi ce îi rezervă anul Maimuței copilului tău.

Copiii născuți în anul Maimuței, așa cum e și anul 2016, de regulă sunt descurcăreți, creativi, energici, isteți, nițel răutăcioși, sociabili și încrezători în ei. Potrivit calendarului chinezesc, acești copii au un farmec aparte și sunt plini de energie. Mai mult, în mod surprinzător poate, deși sunt foarte energici și mereu puși pe șotii, sunt și niște buni ascultători și știu să trateze cu tact și simplitate situațiile complicate.

“Toţi copiii care se vor naşte în acest an vor avea destinul sub o stea academică, adică vor fi cercetători, inventatori, vizionari, buni analişti şi formatori. Einstein este un exemplu de persoană care a avut în destin o astfel de stea academică. Copiii care se vor naşte în luna august vor fi şi mai înzestraţi, având încă o stea academică prin dublarea elementului lunii (august fiind Luna de maimuţă). Cei născuţi în lunile martie, aprilie şi octombrie primesc, pe lângă steaua academică, şi o stea a virtuţii. Acest aspect le dă blândeţe, charismă, protecţie divină şi deschidere spirituală. Mulţi dintre aceşti copii pot alege căi spirituale; pot ajunge preoţi, călugări cu har sau persoane publice cu multă influenţă şi priză la public”, susține Cristina Groza, maestru internaţional de Feng Shui şi Coloanele Destinului, potrivit ziarulring.ro.

Personalitatea copiilor născuți în 2016 în funcție de momentul zilei în care s-au născut

Dimineața: Micuții născuți dimineața sub semnul Maimuței sunt foarte politicoși și amabili cu cei din jurul lor. Au tendința să renunțe la responasibilități pentru a avea mai mult pentru activitățile pe placul lor. Tocmai din acest motiv, la maturitatea caută slujbe din domenii de care sunt pasionați și nu acceptă cu ușurință altceva. Sunt foarte sociabili și mereu înconjurați de mulți prieteni.

La prânz: Copiii născuți la prânz în anul Maimuței au o inteligență aparte. Au un simț al orientării dezvoltat și au capacitatea de a a-și asculta instinctele într-un mod productiv. Curiozitatea lor nativă îi determină să încerce orice lucru nou care prezintă interes.

Seara: Micuții născuți seara, sub semnul Maimuței, sunt foarte onești, loiali, bineintenționați și mereu atenți la nevoile altora. La rândul lor acceptă și vor primi cu ușurință ajutor din partea altora. Sunt persoane cărora le place să ducă la bun sfârșit ceea ce încep. Dacă încep afaceri încă din tinerețe vor avea o viață îndestulată.

Printre oamenii vestiți care s-au născut într-un an al Maimuței se numără: Anton Cehov, Leonardo da Vinci, Papa Ioan Paul al II-lea, Federico Felinni, Tom Hanks etc.

Foto: click.ro

Adaugă comentariu