Andra s-a văzut față în față cu sosia ei din Republica Moldova

Andra s-a văzut față în față cu sosia ei din Republica Moldova

Săptămâna trecută am cunoscut-o pe Ana Creascov,  femeia care seamănă leit cu Andra. La scurt timp după aceasta cele două „surori gemene” nu au ezitat să organizeze o întâlnire pentru a se vedea față în față.

Ana Creascov este o frumoasă moldoveancă din orașul Hâncești, care seamănă foarte mult cu celebra interpretă din România, Andra. Recent, aceasta a acceptat provocarea unui salon de frumusețe pentru a fi machiată și coafată, exact ca și Andra. Rezultatul a fost unul pe măsură, iar imediat după ce a văzut poza sosiei, intepreta de peste Prut nu a ezitat să recunoscă faptul că într-adevăr Ana Creascov, pare a fi sora ei geamănă.

„Te pup, sora mea geamănă. Te felicit, Ana!! Ești foarte frumoasă și îți stă foarte bine așa! Și chiar semănăm, să știi! Să știi că multe fete îmi trimit poze și îmi spun că ar semăna cu mine și foarte rar se întâmplă să mă și convingă, dar în cazul tău pot confirma: și machiată, și nemachiată, parcă ești sora mea geamănă!”, i-a transmis Andra prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Asemănarea celor două a fost confirmată chiar și de Cătălin Măruță, soțul Andrei. Motiv pentru care acesta a invitat-o pe Ana Creascov la emisiunea „La Măruță”, prezentată de el. Cu acest prilej, cele două femei frumoase au avut ocazia de a se cunoaște față în față. Acestea au pozat împreună machiate și coafate la fel, purtând tricouri din colecția de haine a Andrei. Fotografia făcută publică de interpretă a reușit să acumuleze zeci de mii de aprecieri din partea internauților.

„Nu vedeți dublu! Sunt eu cu Ana, sosia mea! O fată de milioane și nu zic asta pentru că seamănă cu mine! Vă pupăm!”, afirmă Andra zâmbind.

Potrivit site-ului ea.md, Ana Creascov a studiat jurnalismul în România și Polonia, iar în prezent este managerul unui proiect media.

Foto: Facebook.com; ea.md

Adaugă comentariu