Beyoncé și-a amenajat acasă un salon de maternitate în valoare de 1 milion $

Beyoncé și-a amenajat acasă un salon de maternitate în valoare de 1 milion $

Au mai rămas câteva zile până când cântăreața americană Beyoncé își va cunoaște gemănuții. După cum anunțase anterior, diva nu a renunțat la ideea de a naște acasă și chiar și-a amenajat un salon de maternitate la ea acasă.

După ce la prima naștere, atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa Bule Ivy, a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută, Beyoncé a luat decizia ca de data aceasta să evite spitalele și să-și nască copilașii acasă. Aceasta și-a amenajat în locuința sa din Los Angeles, un salon de maternitate în valoare de peste 1 milion de dolari. Acolo a transportat tot echipamentul medical necesar, inclusiv incubatoare, scrie The Mail on Sunday, citat de news.ro.

„Este vorba despre siguranţă şi intimidate. Nu se întâmplă în mod obişnuit ca o femeie însărcinată cu gemeni să nască acasă, dar Beyoncé a discutat cu doctorii”, a spus un vecin al cântăreţei. 

„Îşi instalează o maternitate în locuinţa lor. Vor avea, de asemenea, o ambulanţă în aşteptare, pentru a o transporta la spitalul Cedars-Sinai, în cazul în care ea şi gemenii au nevoie de îngrijire acolo. Jay Z este văzut intrând şi ieşind din locuinţă, dar nu şi Beyoncé”, a adăugat el.

 

 

Hotărârea de a naște gemenii acasă este legată de faptul că Beyoncé și Jay Z își doresc cu orice preț să evite scandalurile, așa cum a fost în 2012 când s-a născut fiica lor, Blue Ivy, în spitalul Lenox Hill din New York. Atunci, alţi pacienţi s-au plâns că au fost trataţi cu severitate fără justificare şi că au fost împiedicaţi să aibă vizitatori, din cauza anturajului mare al cântăreţei.

Totuşi, reprezentanţii spitalului au declarat, ulterior, că nu au fost formulate reclamaţii în mod formal, respingând zvonurile potrivit cărora cuplul ar fi cheltuit un milion de dolari pentru a închiria un întreg etaj al spitalului.

„Beyoncé şi Jay Z au fost deranjaţi de publicitatea aceea negativă într-un moment care ar fi trebuit să fie cel mai frumos din viaţa lor. Sunt hotărâţi să nu repete experienţa, motiv pentru care Beyoncé vrea să nască gemenii acasă. Sigur, are o echipă de medici care o sfătuiesc şi dacă va fi nevoie să meargă la spital, atunci aşa se va întâmpla”, a spus aceeaşi sursă.

Amintim că Beyocé și Jay Z sunt căsătoriți din 2008.

Foto: instagram.com; theodysseyonline.com; beyonce.com

Adaugă comentariu