Elena Gheorghe este în așteptarea unei minuni! Artista a anunțat sexul bebelușului

Elena Gheorghe este în așteptarea unei minuni! Artista a anunțat sexul bebelușului

Elena Gheorghe, cântăreața din România, e în culmea fericirii. Au mai rămas zile numărate până când artista va deveni mamă pentru a doua oară, iar familia acesteia va fi împlinită. Află de ce!

Elena Gheorghe se consideră o femeie cu adevărat fericită, artista are un băiețel pe nume Nicholas, în vârstă de 5 anișori, iar recent și-a anunțat admiratorii că în burtica ei se „ascunde” o fetiță, ceea ce înseamnă o mare realizare pentru artistă.   

„Da, vom fi două răsfăţate, vom purta roz şi pantofi cu toc. Încă puţin şi vine Bebelinda”, a scris plină de entuziasm Elena Gheorghe pe Facebook.

 

Mesajul Elenei a fost însoțit și de o fotografie de-a artistei, realizată în cea mai recentă sesiune foto tematică. Cântăreața a ales să îmbrace o rochie de culoare roz, nuanța sugestivă care reprezintă într-un oarecare fel și sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume în mai puțin de o lună.

Deși este în cea de-a 8-a lună de sarcină, Elena Gheorghe este o graviduță foarte activă. În urmă cu câteva zile cântăreața a revenit dintr-o vacanță de vis petrecută alături de familie în Turcia.

Amintim că Elena Gheorghe s-a căsătorit cu instrumentistul Cornel Ene în anul 2012, iar la scurt timp i-au dat naștere lui Nicholas. Cât despre cel de-al doilea copil, artista a mărturisit în urmă cu ceva timp, într-un interviu televizat, că își dorește mult încă un copil și iată că dorința cea mare i s-a împlinit.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu