Familia Manciu se pregătește să emigreze din țară

Familia Manciu se pregătește să emigreze din țară

Olga Manciu, make-up artistă și soția interpretului Alexandru Manciu, cu care are 3 copii, a făcut o dezvăluire pe contul său de Instagram. Olga a făcut un live în care a anunțat că familia Manciu dorește să emigreze din Moldova.

Ulterior, Olga a publicat și o postare în care scrie despre cât de dificil este să faci schimbări semnificative în viață și ce calități trebuie să ai pentru a reuși să-ți schimbi soarta.

„De câte ori ați început totul de la zero? Or cum acceptați noile începuturi? Este destul de greu să faci primul pas spre schimbări majore în viață. E nevoie de mult curaj, putere și accepțiune. Și de fapt acest prim pas, e cel mai decisiv dintre toate, dar și cel mai înfricoșător. Dar într-un final, dacă este dorință și încredere în propriile puteri, atunci nimic nu ne poate împiedica să ne schimbăm soarta. Totul pornește de la noi, și mai ales să nu uităm că, în viața noastră, totul depinde doar de noi. Eu vă doresc o săptămână productivă, și luați aminte că totul se întâmplă exact atunci și exact așa cum ne este sortit”, a scris Olga Manciu pe o rețea de socializare.

Sursa: instagram.com

Adaugă comentariu