Fiicele lui Radu Sîrbu şi ale Siannei calcă pe urmele părinţilor

Fiicele lui Radu Sîrbu şi ale Siannei calcă pe urmele părinţilor

În această familie muzica e la ordinea de zi, iar despre fericirea lor am scris într-un număr al revistei Mame de Succes (pe care îl puteţi citi aici), în care Ana Sîrbu ne-a vorbit despre experienţa sa în rolul de mămică. De atunci au trecut 2 ani, iar între timp cele două fetiţe au mai crescut şi au înregistrat noi succese.

Cu o mămică compozitor şi textieră, care a semnat multe piese pentru artişti autohtoni şi din afara ţării şi cu un tătic care a spart topurile mondiale împreună cu formaţia O-zone, Anastasia a moştenit dragostea pentru muzică şi pentru frumos. Este anul întâi la violă şi a reuşit deja să ia un premiu la un concurs de tinere talente deşi era cea mai mică participantă. „Îi place foarte mult să cânte şi e extrem de încântată să-şi petreacă orele în studioul de înregistrări, iar eu trebuie să recunosc că are o voce frumoasă, fapt pentru care e mai mereu rugată să cânte la şcoală în timpul orelor de muzică. Pe lângă asta mai merge la ore de pictură şi dans”, a menţionat Ana Sîrbu.

Anastasia a debutat în 2013 cu piesa „Departe” care a devenit hitul colegilor ei, după care a urmat un colind şi un Cover după piesa Elenei Gheorghe – Ecou, care s-a bucurat de un adevărat succes în rândurile copiilor. Pe lângă vocea frumoasă, micuţa interpretă se pricepe şi la compus: „Din păcate este imposibil să transformăm toate compoziţiile în piese finalizate, nu ne-ar ajunge fizic timp pentru asta, dar încercăm să selectăm cele mai bune compoziţii din cele propuse de ea. Acum mai avem două piese în lucru şi sper să reuşim să le lansăm cât mai curând”, a mai spus Ana.

Radu şi Ana Sîrbu îşi susţin odorul în această carieră, în măsura în care această activitate nu încurcă învăţământului de bază, pentru că pe lângă pasiunea faţă de muzică, aceştia îşi doresc ca Anastasia să aibă şi o meserie pe care să se poată baza oricând.

Micuţa interpretă are o surioară de care o leagă o relaţie deosebită. „Se iubesc mult şi au tot felul de activităţi împreună, în special cântatul ... dar aici cea mică o corectează mereu pe cea mare. Eva e o copie mică a Anastasiei doar că are un simţ al umorului mult mai dezvoltat. La doi ani, Eva are un vocabular îndeajuns de mare ca să poarte o discuţie sau să te facă să râzi până la lacrimi.”

Extrem de pasionată de muzică este şi Eva, care are mai multe piese preferate şi un playlist întreg în telefonul tatălui său. Astfel, în familia Sârbu cresc două talente pe care s-ar putea să le vedem în viitorul apropiat pe marile scene ale lumii.

 

Galerie de imagini
image
image

Adaugă comentariu