(FOTO) Ei formează cele mai iubite cupluri din lume

(FOTO) Ei formează cele mai iubite cupluri din lume

De la Victoria și David Beckham ori Kim Kardashian și Kanye West până la Beyonce și Jay Z sau Prințul Harry și Meghan Markle, iată câteva dintre cele mai iubite cupluri din lume!

Vedetele au milioane de fani în întreaga lume, iar atunci când două celebrități ajung să formeze un cuplu, lumea îi iubește parcă și mai mult pe cei doi îndrăgostiți, trăind parcă povestea de amor, cu bune și cu rele, odată cu ei! Vă invităm să vedeți în continuare câteva dintre cele mai iubite cupluri din lume!

Michelle și Barack Obama

Cei doi au făcut istorie în anul 2008, devenind atunci primul cuplu de culoare de la Casa Albă. Apoi, de-a lungul anilor, au continuat să fie o inspirație pentru întreaga lume.

 

Meghan Markle și Prințul Harry

Povestea lor de dragoste a luat lumea prin surprindere. Prințul Harry a recunoscut public relația cu Meghan Markle în anul 2017. În același an, și-au anunțat logodna și au devenit soț și soție în 2018. Un an mai târziu a venit pe lume rodul iubirii lor, micul Archie.

 

Amal și George Clooney

S-au cunoscut la casa actorului din Italia în vara lui 2013. Părinții lui George erau și ei prezenți, astfel că și-au întâlnit viitoarea noră încă dinainte ca el însuși să o scoată la o primă întâlnire. Un an mai târziu, Amal l-a convins pe George Clooney să renunțe la burlăcie, iar în 2017 au devenit părinții gemenilor Ella și Alexander.

 

Victoria și David Beckham

Cei doi s-au întâlnit în anul 1997, pe când ea era membră a uneia dintre cele mai iubite trupe de fete din lume, iar el fotbalist celebru. S-au îndrăgostit pe loc, iar restul e istorie.

 

Kim Kardashian și Kanye West

Sunt suflete pereche. Se iubesc la nebunie și sunt totodată cei mai buni prieteni, iar în prezent au 4 copii împreună și formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul internațional.

 

Blake Lively și Ryan Reynolds

Au format un cuplu în filmul Green Lantern, dar nu a fost nici pe departe vorba de dragoste la prima vedere. Un an după terminarea filmărilor, cei doi au mers împreună la o întâlnire dublă, fiecare cu alt partener. Acela a fost momentul în care și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

 

Beyonce și Jay Z

Formează cel mai influent și bine cotat cuplu din industria muzicală, ambii având o carieră de aproximativ 20 de ani. În ciuda scandalurilor care au încercat să le destrame familia, Beyonce și Jay Z par că reușesc de fiecare dată să renască din propria cenușă.

 

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez

Și-au început relația în 2017, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toții ne amintim felul romantic în care Alex Rodriguez a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez în 2019, moment care a făcut înconjurul lumii prin rețelele de socializare.

 

Prințul William și Kate Middleton

Ducele și Ducesa de Cambridge au o poveste de dragoste formidabilă, poveste ce demonstrează că uneori viața chiar bate filmul. S-au cunoscut în 2001 pe când ambii erau studenți, au devenit buni prieteni, iar apoi și-au dat seama că se iubesc. Au fost despărțiți pentru o perioadă de timp, însă dragostea i-a adus din nou împreună.

 

Sursa: agentiadepresamondena.com

Adaugă comentariu