Gravidele celebre ale anului 2021! Ce vedete din România vor deveni mame!

Gravidele celebre ale anului 2021! Ce vedete din România vor deveni mame!

Începutul verii le-a prins însărcinate pe câteva dintre vedetele din showbizul românesc. Unele vor deveni anul acesta pentru prima oară mămici, altele au deja experiență în domeniu. Iată ce vedete vor deveni mame în 2021.

Cea mai proaspătă gravidă din showbiz este Nicole Cherry. Artista a anunțat zilele acestea faptul că, la 22 de ani, urmează să devină pentru prima oară mămică.

 

Nicole Cherry a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Postarea a strâns peste 150.000 de like-uri și foarte multe mesaje de felicitare.

Apoi, artista a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec. Nicole Cherry va devenit anul acesta mamă de… fetiță.

 

Tot pentru prima oară este însărcinată și Gabriela Prisăcariu, proaspăta soție a lui Dani Oțil. Cei doi vor deveni părinți de băiat chiar în vara acestui an.

 

Momentul va fi cu atât mai frumos cu cât bebelușul va veni pe lume în preajma zilei de naștere a viitorului tătic Dani Oțil.

 

Adela Popescu, în schimb, se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Și de această dată, ea și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Vedeta este deja însărcinată în 8 luni, iar momentul nașterii se apropie cu pași repezi.

 

Cristina Cioran este și ea însărcinată. La 43 de ani, actrița este mai pregătită ca niciodată să devină pentru prima oară mamă. Va avea o fetiță pe care abia așteaptă să o strângă în brațe peste mai puțin de 3 luni.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Adaugă comentariu