Încă două mămici în lumea mondenă de la noi

Încă două mămici în lumea mondenă de la noi

Vești frumoase în două familii cunoscute de la noi! Săptămâna trecută interpreta și prezentatoarea TV,  Gloria Gorceag, dar și antrenoarea de fitness, Elena Ozun, au devenit mămici de băieței.

La doar o zi distanță, dar au trăit emoții de aceeași intensitate. Pe 18 și 19 iulie, Elena Ozun și Gloria Gorceag și-au cunoscut pentru prima dată odorașii și au simțit pe propria piele cum e să fii mamă. Fericite, proaspetele mămici au împărtășit noutățile și cu familia lor virtuală de pe rețelele de socializare, care ardeau de nerăbdare să primească marea veste din partea celor două.

„Recunosc că am fost puțin egoistă în aceste 4 zile și nu mi-am împărțit bucuria cu voi, dar vă mulțumesc tuturor pentru grija și urările de bine. Pe 18.07.18 viața mea a căpătat un alt scenariu, eroul principal fiind băiețelul nostru, Vlad! Știm că suntem binecuvântați că ne-a ales ca și părinți! Promitem să nu-l dezamăgim!”, acesta a fost mesajul Elenei Ozun publicat pe rețelele de socializare la câteva zile după ce a născut.

Elena Ozun a fost o graviduță foarte activă pe toată perioada sarcinii. Aceasta publica pe Instagram filmulețe video în care apărea făcând sport chiar cu câteva zile înainte de naștere.

 

 

De cealaltă parte, Gloria Gorceag a scris: „Pe 19 iulie am fost binecuvântați, suntem părinți. Leo ne-a făcut să cunoaștem fericirea deplină”.

Așa s-a făcut că Gloria Gorceag l-a adus pe lume pe fiul său chiar în ziua când aceasta împreună cu soțul ei împlineau un an de la oficializarea căsătoriei. De acum în colo, cu siguranță ziua de 19 iulie va fi cea mai însemnată și importantă zi din familia lor.

Felicitări, mămicilor! Să aveți parte numai de bucurii din partea fiilor!

Foto: Facebook.com

 

Adaugă comentariu