Ksenia Sobchak a născut! Vezi cum se simte!

Ksenia Sobchak a născut! Vezi cum se simte!

Ksenia Sobchak a devenit mama unui băiețel în acest dimineață. Proaspăta mămică se simte bine și spune că este cea mai fericită din lume!

Aceasta a scris pe pagina sa de instagram: „18.11.16 Acum este cea mai fericită zi. Sunt mama unui băiat minunat.” Jurnalista are 35 de ani și a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta este căsătorită cu Maxim Vitorgan în vârstă de 44 ani, care mai are doi copii din căsnicia anterioară. Ksenia a născut într-o maternitate din suburbia Moscovei.

Mai târziu și tăticul Maxim a publicat o fotografie cu Ksenia de când avea burtică, scriind: „Mamă de băiat. Înotând fericită”. 

Anterior, într-un interviu, Sobchak a declarat că va naște neapărat până la 40 de ani. "Nu doresc să am copii la 60 de ani. Acum nu înțeleg pentru ce am nevoie de ei. Dar îmi dau seama că am o anumită vârstă, iar natura are regulile sale. Cu cât mai curând, cu atât mai bine. Deși, am o mulțime de contradicții între necesitatea biologică și faptul că îmi place viața mea de astăzi...". Cu toate acestea, Ksenia s-a ținut de cuvânt și a născut primul copil la vârstă de 35 de ani.

 

Foto: Tatler; instagram.com; lady.mail.ru; WordYou.ru 

 

Adaugă comentariu